Anna-Maria Gustafsson

2009-08-31
17:24:49

Typiskt!
Åhhh, idag har jag gått och väntat på att få köra mitt aerobic pass med alla glada träningsgalna människor som alltid så troget kommer på mina pass! Men så, två timmar innan kör det ihop sig! Det är så typiskt, tack gode gud att vi är fler instruktörer. Den söta, snälla och spralliga Chatarina tog passet i sista stund och tacka gud att det gick att lösa! Men nästa vecka är jag tillbaka som vanligt, och då kan inget stoppa mig! Hoppas vi ses då!!!

2009-08-30
00:39:25

Regn & Mys

En uppdatering om dagen som varit. Kan beskriva den med tre ord, regnigt, grått och trevligt :) När man vaknade på morgonen och tittade ut tänkte man för sig själv, jahapp, med en lätt suck efteråt. Jag som tar mina dagliga promenader med vagnen, men att gå i spöregn är ingen höjdare så vad gjorde vi istället, jo.., jag och Lovina mös med mormor hela morgonen. Timmarna bara rusade iväg och väl hemma kring lunch fick vi besök av familjen Granström/Mörk.



William satte sig intill Lovina för en spännande tv stund, Tom och Jerry för hela slanten!

Allesammans tog bilarna och brummade iväg till Before för att avnjuta en god lunch, men ack så onyttig en. Jag som skulle ändra mina matvanor, lättare sagt än gjort!
Timmarna fortsatte rusa iväg och hips vips började det mörkna. Jag tappade upp ett bad till lilltjejen medans hon låg och surrade med pappa i soffan.



Vattnet var prick 37grader och lillans tur att plaska.



Torkning...







Klart! Nu har hela denna lördag passerat och dax att krypa under täcket för att invänta söndag morgon och mera mys med min lilla men så otroligt underbara familj!


2009-08-29
22:24:27

Fantastisk!
Jag älskar den, jag bara blundar och njuter när jag hör den, den är underbar!

Natasha Bedingfield - Soulmate

Denna låt är värd att lyssna på, den är lugn, skön och avkopplande.

2009-08-27
22:29:14

Lovina Sellberg

Lite nya bilder på det bästa jag och Micke har. Våran lilla Lovina...











Är hon pappas flicka tro?!


2009-08-26
20:46:28

Så vet du att...
... han är THE ONE...

1.
Han låter dig välja film på bion och himlar inte ens med ögonen när han hör dig beställa två biljetter till "The proposal".
2. Han ringer en taxi när du har skavsår efter en dansnatt i "killerheels"
3. Han kommer hem med en bukett rosor en vanlig onsdag, bara för att.
4. Han har överseende med att du då och då faktiskt behöver få komma hem med ett par shoppingkassar fulla till bredden.
5. Han svarar när du ringer och söker honom på jobbet. Varje gång du ringer.
6. Hans motto är: "Hon är prio ett".
7. Han charmar kjolen av dina vänninor och lär sig deras namn på en vecka.
8. Han väcker dig med en puss en söndag morgon och har dukat upp en ljuvlig frukost med allt du kan tänka dig.
9. Han ber dig lägga dig ner och slötitta på tv medans han själv tar hand om tvätten.
10. Efter att du har tjurat hela helgen ( någon hade visst pms), stormar han ut genom dörren och kommer tillbaka med en hink Ben & Jerrys och har hyrt "Dirty Dancing" på dvd.

Är han den rätta för dig?

Jag har iallafall funnit honom!



Älskar dig Micke.

2009-08-25
15:06:21

Träning

Äntligen har jag återgått till träning, det känns jätte bra i kroppen. Det känns nästan som ett måste att ta den där promenaden varje dag, även om den inte alltid är lika lång så måste jag bara få röra på mig, det gör att jag mår bra, Lovina sover som bäst i vagnen och promenader gör mig pigg och glad. Igår hade jag ett superroligt aerobic pass, det känns underbart att gå därifrån och veta att kunderna var nöjda, ser redan framemot nästa vecka!
Ikväll då, får jag med mig någon? Verkar inte så men tänkte prova på yoga, som jag så länge tänkt gå på! Åhhh, det är så härligt att vara tillbaka igen!!!


2009-08-24
17:16:54

Dop

Nu har gumman på riktigt blivit Lovina Maria Felicia Sellberg. Hon var som en ängel under hela dopet, en snällare dotter kan man inte få :) Lillgummans gudmor var min storasyster Sara och gudfar var Mickes storebror Niklas.



(datum stämmer inte, fått foton av Mickes syster)





Hela familjen samlad.


2009-08-20
10:18:34

William
Igår firade vi en viss William Mörk som blev hela 3år.



En sån stor grabb han blivit :)

2009-08-18
12:29:20

Tisdag o rastlös

Tack alla för igår, var härligt att vara tillbaka på instruktörsfronten och på TC. Ni var kanonduktiga, visst, ni kanske upplevde passet svårt, men det finns en anledning till detta, ge det några ggr så sitter det sedan, när det väl sitter är det superkul, det lovar jag :)

Tisdag och rastlös! Vad ska jag och Lovina hitta på? Vi skall ta en promenad, men som alltid så måste man vänta tills hon har nyätit så man kan gå i lugn och ro utan en hungrig, skrikande trollunge i vagnen!  Nej, vad ska vi hitta på, några förslag??


2009-08-16
20:27:47

Aerobic
Imorgon mina vänner kör jag mitt första pass på väldigt länge. Jag håller en aerobic 2:a kl 19.00 på TräningsCompaniet, hoppas vi ses!

2009-08-13
20:08:11

Mys Pys
Bilder säger mer än 1000 ord...



Ja, det är sant, vi har förlovat oss! Släta fina ringar i vitt guld, kan inte fatta att det är sant :)
Micke hade ordnat något fantastiskt och jag blev verkligen överraskad. Vi åkte iväg, åt en fin middag, tända ljus, bubbelbad och MYCKET MER, det var otroligt mysigt!
Och självklart var lillan med, lika snäll som vanligt.



12/8, ett datum att minnas!

2009-08-11
11:35:43

Lunch, redan?

Det är lunch och jag har hunnit med massor, känns så iaf! En lååång promenad, en god frukost med ägg på fullkornsbröd samt färsk pressad apelsinjuice. Har även hunnit göra ett aerobicpass inför nästa måndag då jag sätter igång igen! En härlig aerobic 2:a, och tro mig, klarar ni en etta så klarar ni en tvåa hur lätt som helst. Ta bara med er ett glatt humör samt en vattenflaska, det lär ni behöva.., Hoppas vi ses!!


2009-08-11
00:54:27

Mysig dag

Idag har man hunnit med en hel del, en kort promenad med lill gumman, en lunch date med Zacke, Monica, Micke och de två små ögonstenarna Lovina och Neo, en god middag (grillad kyckling med massa läckerheter) samt besök av syster med fam. då jag och lill Emma tog på oss kockmössorna och bakade världens godaste muffins, recept från Hennas mamma, såååå goda!!

Imorgon får man äntligen gå till frissan, att jag har väntat! Ingen klippning, bara färgning.., man får dela upp allt när man har en hungrig liten dam hemma i huset väntande på morsan, eller kanske ska kalla mig själv kossan, bär ju faktiskt på mjölken!

Nej om man skulle gå och sova så man får några timmars sömn innan hon vaknar igen, God natt allesammans

(svar ang "hallen", ja, man kan klistra väggordet på tapet, har själv bara målat på tapeten och därefter klistrat på det. väggorden har jag köpt på europamöbler, EM, här i kalix).


2009-08-07
16:35:43

Haparanda
Efter en sovmorgon, en lång skön dusch samt en frukost med Micke, Nisse och Jocke.S begav vi oss på en dagstripp till Haparanda. Vi handlade det ena och det andra på Jala till Lovina. Men kvinna som jag är ville jag till Torneå och gallerian för lite mer shopping. Detta är vad Lovina fick från den finska sidan



och detta är vad jag fick från den svenska sidan



världens godaste godis! Åt dessa under min au pair tid i usa! mums.... Prova de röda, de är riktigt smarriga!

2009-08-06
19:41:38

Hallen
Har lovat er bilder från hall och barnrum, har dock bara fotat från hallen än så länge men här skall ni få ett litet smakprov, kanske inspiration för er som tycker om det.



Texten är på latin och betyder "kärleken övervinner allt"

2009-08-04
20:45:14

En solig måndag

Denna sommar har verkligen varit bra! Sol, sol och åter sol. Igår hade våran familj på tre en helt underbar dag ute i skärgården. Vi åkte båt ut till Mickes familjs stuga, vi solade, "badade" (doppade fötterna, svinkallt vatten) och mös på som aldrig förr innan vi återvände till fastlandet. Men dagen var inte över för det.., Micke skulle jobba så jag och Lovina hade lite egentid på två. Eftersom hon sovit mest hela dagen i vagnen så var hon verkligen pigg på eftermiddagen. Har läst att babymassage är bra för barnen och dess sinnen så letade upp en sida på internet, passade på att låta henne ligga utan blöja och sparka fritt till lugn musik medans jag gav henne lite babymassage på mage, rygg, armar, ben samt händerna och fötterna. Hon hade ett smile på läpparna från morgon till kväll och var på strålande humör.





Kvällen närmade sig och vi begav oss till mommo och Hasse i stugan där lillgumman somnade i mormors famn och där var den måndagen över för Lovinas del. ....ZzZ.... 



Hon är verkligen våran ögonsten!