Anna-Maria Gustafsson

2009-07-31
00:30:26

Äntligen hemma

Nu är han hemma. Min gubbe har kommit hem, det är otroligt skönt! Lovina som annars alltid bara har kunnat somna intill mig somnade i sin pappas famn idag, att hon hade saknat honom, det märktes, det hade vi båda två! Så när han kom in genom dörren överraskade jag honom med en ganska stor grej, något jag gjort på egen hand, helt själv! Jag har renoverat hallen under de dagar han varit borta, fint blev det också! Skall sätta upp lite bilder så fort jag får möjlighet, skall även ta bilder från lillgummans rum som nu nästan också är färdigt, endast gardiner och en garderobsdörr som saknas där. Nu skall jag krypa ner i sängen med den jag älskar och lyssna på andetagen från spjällsängen intill. 


2009-07-27
23:51:40

På två
Snart intar klockan 00.00 och jag sitter uppe, ensam och inte det minsta trött! Imorse åkte min älskade sambo med sitt jobb på en liten mini semester. Jag och Lovina blir på två under ett par dagar innan han återvänder till hemmet och till oss. Kan man sakna någon man träffade senast imorse?! Jo faktiskt, jag saknar verkligen honom, första gången vi är ifrån varandra flera dagar i sträck! Känns konstigt!   

2009-07-26
08:13:36

Borta bra men...
... hemma bäst!
Återigen har vi varit iväg och kom hem igår på förmiddagen. Vi var tillsammans med Mickes familj i Piteå. Mickes pappa Bernhard fyllde år och ville fira sin födelsedag med sina nära och kära. Väl hemma kom min syster förbi med en liten present till gumman, en otroligt söt basker. hon var sockersöt i den!
Snart blir det en promenad in till stan för att avnjuta en god frukost på hotellet men vad som händer sen kan bara dagen avgöra!

2009-07-23
01:42:06

Tårögd

Här sitter jag mitt i natten, klarvaken och väldigt nedstämd! Dagen har varit kanon, ingenting allvarligt har hänt... men... såg just en film, en mycket känslosam sådan, "Marley och jag". Jag är ingen riktig djurvän men denna film fick mig att gråta riktiga krokodiltårar och nästintill en hel årsförbrukning av näsdukar (med lätt överdrift) gick åt! Har ni inte sett den så rekomenderar jag starkt denna film men tro mig, den berör verkligen! 

 


2009-07-18
23:19:00

Lördagen den 18/7

Vilken härlig dag! Jag vaknade av att gumman låg och tittade på mig med sina stora blå ögon och med ett leende på läpparna. En bättre start än så går ej att få! Jag mös med henne ett tag innan vi klev upp. Vi har tidigare beslutat att just denna lördag skall jag med hjälp av Micke göra hand och fot avtryck av lillhjärtats händer och fötter! Mycket kladd, lite grin och delvis med skratt var vad morgonen hade att bjuda på.

Och hur blev resultatet?Fint va?! Det var inte enkelt kan jag lova, framförallt inte händerna!

Nåväl, dagen fortsatte med ett bad för gumman, några timmars strosande på stan tillsammans med moster Sara och kusin Emma, mys på pappa Mickes jobb, några timmar i stugan och slutligen en supertrevlig middag med Zacke, Monica och lille Neo. De bjöd på älgstek med sallad och massa melon, mums!! Nu är dagen över och snart dax för sängen. Skall bli skönt... ZzZ...


2009-07-15
19:43:16

På besök
Vill bara dela med mig av lite bilder från ett besök hos Zacke och Monica som vi gjorde innan vi for iväg på resan söderöver. De har också blivit en familj på tre. En liten men ack SÅÅÅ otroligt söt grabb vid namn Neo kom till världen för snart en månad sedan.   Neo och Lovina kommer bli goda vänner, tro mig!, endast 7 veckor mellan dem!Vilka ögonstenar...

2009-07-14
22:56:37

Skäms A-M
ojoj, skäms på mig! Jag lovar så stort bilder och uppdateringar från resan men inte en enda bild eller ett enda inlägg på nästan en vecka! Jag skall bli bättre, det är på hedersord!

Så en vecka har gått, vad har hänt? Jo, promenader varje dag, intagit nyttig samt onyttig mat, några besök på bläbärs (mickes familjs stuga) samt mitt första riktiga träningspass på mååånga månader, det var helt underbart, inte en enda muskel värkte för en gångs skull. Känner hur instruktörsrollen närmar sig igen!

Idag fick jag dessutom ett paket på posten från Malin till lillan och mig. Vad det fanns i är hemligt ;) men jätte jätte fint och det kom som en överraskning, jag blev verkligen rörd och otroligt glad! Tack vännen!
Nej, nu måste jag krypa ner i sängen tillsammans med mina två hjärtan!  

2009-07-08
23:01:02

Destination Kalix
Vi är hemma! Anlände igår natt 02.30. Vi har haft en underbar semester och jag ser redan framemot nästa! Mer uppdateringar ang resan och bilder imorgon! God natt

2009-07-01
08:50:05

Sverige semester

Dagens morgonpromenad är avklarad, himlen såg mörk ut och regnet närmade sig men jag och Lovina klarade oss. Har även hinnit med att tvätta två tvättmaskiner.., detta är livet som småbarnsförälder. Jag måste säga att jag älskar det, vissa dagar hinner man med allt, vissa ingenting!
Snart skall jag sätta igång och packa för igår beslöt jag och Micke oss om att åka på bilsemester genom Sverige, avfärd i eftermiddag! Vart vi hamnar har vi ingen aning om, men en destination är iaf Skellefteå till att börja med där vi kommer övernatta inatt, Mickes bror Nicke blir 35 år idag så vi passar på att gratta honom. Därefter bär det neråt för vår lilla familj, men vart får vi se, ett mål är iaf Stockholm, så adjö Kalix, hasta la vista!