Anna-Maria Gustafsson

2009-06-29
22:22:55

Perfekt, vad är det?

Varför är tjejer så fixerade om hur de ser ut? Vad är rätt och vad är fel när det gäller utseende och val av kläder? Just nu känner jag mig i en svacka.., allt jag sätter på mig känns fel, har ingen ork att  göra mig iordning för av någon anledning känns det som om jag ändå inte lyckas! Visst, jag har nyss blivit mamma och skall tydligen inte bry mig om sådant, men bara för att jag nu är en mamma vill jag väl inte se ut som en trasdocka!! Nej, nu måste jag ta tag i mig själv lite men som sagt, när duger jag som jag är? Varför känner jag ens så här? Det enda jag egentligen måste ta och göra är att titta mig själv i spegeln, säga högt för mig själv, ingen är perfekt, du duger som du är .., upp med hakan, sträck på ryggen, ta ett djupt andetag, DU DUGER PRECIS SOM DU ÄR!


2009-06-18
23:41:13

kukkolaforsen
Vilken dag det varit! Jag och Lovina började dagen med en morgonpromenad. Därefter gjorde vi oss iordning för avfärd...... till kukkolaforsen tillsammans med Micke och hans familj. Hans syster från Italien är här med sin karl och hans föräldrar.
Vi hade en fantastisk dag med god mat och trevligt sällskap. Det enda som var mindre bra var det blåsiga vädret och alla j'vla knott! Väl hemma igen blev det tårtbak med hjälp av min syster inför morgondagen samt en skön massage av gubben min! En underbar dag med andra ord!

2009-06-15
10:44:24

Börja om från början, börja om på nytt...
Nedräkningen har börjat. Om ca en månad sätter jag igång på nytt att instruera. Att jag har längtat! Har redan börjat spåna på nya steg till en aerobic etta och tvåa men hoppas även få prova köra en trea för jag VET att de personer som kör tvåorna klarar av treorna, det gäller bara att våga! Det enda skillnaden på en tvåa och en trea är lite mer dansinspirerat och enligt mig mkt, mkt roligare! Afro är också något jag hoppar in på så fort mitt bäcken känns ok! Så hoppas att de trogna kunderna är kvar och lite nya ansikten skulle absolut uppskattas för snart, mkt snart, är jag back on track!En liten notis bara..., glöm ej den nya säsongen av So You Think You Can dance, kanal 5 på onsdag!


2009-06-14
22:26:55

Ett nytt intresse

Jag har ett nytt intresse, trodde inte det var möjligt men så är fallet! Jag har börjat tycka om plantor/blommor, hus och hem vilket jag praktiskt taget hatade för inte många år tillbaka. Tror inte det går en dag utan att jag tittar runt på internet för inspiration, shopping m.m. Måste bara få rekomendera en underbar sida som faktiskt har det mesta du kan tänka dig om det är inspiration du är ute efter.., styleroom.se! Vet inte om jag nämt det förut men det är i så fall värt att nämnas igen! Ta en titt så förstår du.


2009-06-13
23:04:42

Lördag 13/6

Att jag ännu är vaken, otroligt!! Imorse vaknade jag helt utvilad, Lovina hade sovit hela natten, trodde inte det var sant! Vi tog en tidig morgonpromenad. Fåglarna kvittrade och inte en enda människa i farten, helt underbart! Denna lördag har varit kanon tack vare det. Enda som går att klaga på är huvudvärk och att jag missade dagen tillsammans med kollegorna på TräningsCompaniet. Men förhoppningsvis kommer det fler sådana dagar att se fram emot. Nej nu måste jag bege mig i säng. God Natt!


2009-06-12
09:38:46

Balen i Kalix 2009

Igår var det studentbal. Jag, Micke och Lovina passade på att vara ute i folksamlingen för att se de vackra paren promenera förbi. Som vanligt drog det ut på tiden och vi hann bara se de första traska förbi innan lilltösen vrålade av hunger och det var bara att bege sig hem för att mata. Men det lilla vi såg var beautiful!Vilka skönheter!
När ska man själv få chansen att klä upp sig igen?


2009-06-11
17:17:37

Bra låtar

Sitter och letar låtar på internet och vet ej om ni hört dem förut men bra är dem iaf! De är värda att lyssna på..:

Pink - Don't believe you
Beyonce - Forever to bleed
Pussycat dolls - Pained windows
Sasha - If you believe
Kate Winslet - What if

Jag hittade hur mkt som helst men delar med mig av några. Jag blir tränings/danssugen, lugn och känslig på samma gång när jag hör dessa!


2009-06-06
21:00:51

En dag med oss

Just avnjutit en sen middag tillsammans med familjen i stugan. Idag blev det den oerhört goda sommarkycklingen till varmrätt och blåbärspaj till efterrätt, mums!

Dagen i säg har varit mysig. Morgonen började med sovmorgon, 09:30 kom Micke och väckte mig!! Visst, jag har matat gumman under natten och tidigt i morse men därefter en sovmorgon, o-t-r-o-l-i-g-t skönt!
Hann bara ta mig en dusch innan det knackade på dörren och där stod min farmor och farfar från Gällivare. Trevligt med besök! De hade med sig massor med nybakt fika och en liten present till Lovina. Strax därefter dök även syster Sara med familj upp. Vi surrade ett tag innan Lovina skulle få sin lördagsbadning. Rengjorde baljan och gumman plaskade ivrigt i det 37gradiga vattnet.

Efter doppet mös Sara med henne. Hon surrade lite och intresset från gumman var stort innan hon somnade på sin mosters bröst.

Hon sov i timmar och jag passade på att leka med Emma. Tjej som hon är ville hon locka håret. Vi lockade det innan det avslutades med en tjuv och polis lek med massa spring runt runt i huset.Det blev en sen lunch. Vi umgicks lite till innan farmor och farfar skulle bege sig hem igen. 
Sundbergs åkte hem och Selberg/Gustafsson for till stugan. Nu är vi alla samlade igen och fotboll verkar tydligen vara kvällen tema!! 


2009-06-01
22:46:19

Lycklig

"Underbart" är ordet som kommer upp när jag tänker på hur jag har det! Igår fick man uppleva sin första morsdag som mamma. Det var strålande sol, jag fick ett smycke av Lovina (Micke), samt en underbar dag i stugan tillsammans med dem jag har närmast hjärtat, min familj. Jag och Sara gav en bukett blommor till mamma och Sara hade bakat en helt fantastisk tårta. Måste säga att det var nog den godaste jag ätit på mkt länge!!!!
Känslan från söndagen satt i även idag. Jag, Micke och lillgumman har varit på en kvällspromenad och när vi väl var hemma fick jag en halvtimmes massage som var väl uppskattad från min sida. Jag trivs verkligen i nuet, detta liv skulle jag aldrig byta bort!

Måste även nämna att en viss kusin vid namn Hanna fyller år idag så hipp hipp hurra på din födelseda' ! Grattis!
Även våran lilla tös är idag 1månad gammal, tänk vad tiden går fort!