Anna-Maria Gustafsson

2010-06-23
12:14:46

Lilla hjärtat

En solig dag, perfekt för utomhus projekt, men tyvärr har min lilla tös fått feber så Micke får klara sig utan mig på gården idag!

Inatt vaknade hon och sa lågt "mamma" från hennes säng. Jag tog upp henne och hon var verkligen kokhet. Det tog minst 2timmar innan hon somnade om. Vi hann inte sova spec länge innan hon vaknade igen, ännu varmare än sist. När inte suppen jag gav henne hade någon verkan blev jag orolig. Man känner sig så otillräcklig som mamma fastän man gör sitt bästa hela tiden. Hennes ögon är tunga och glansiga, hennes lilla kropp en varm och hon är mammigare än någonsin, sover mer än vanligt, vill inte äta...
Har min tös åkt på sin allra första "riktiga" feber?
Vad beror det på? tänderna?
Det är så himla svårt att veta.., men om febern håller i sig och inte supparna hjälper är akuten nästa!


2010-06-22
15:57:44

Ajaj

HEMSKA TRÄNINGSVÄRK!

Igår tog jag mig till gymmet för att sedan avsluta med ett torsopass (vissa kallar det core) och magen värker som aldrig förr! Det är en förbannat bra träning för coremuskulaturen.
Ett pass som tränar mage/rygg under 40min! Underbart och jobbigt.
Det bästa sättet att träna bort denna fruktansvärda värk är att träna lite till, så idag blir det först afro sedan yoga!
Jag älskar att få röra på mig, att göra något (bara) för mig, igen annan.
2010-06-21
09:52:06

Kalixdagarna 2010

Hur skall man sammanfatta denna helg? I ren besvikelse!
Kalixdagarna är det sämsta kalix kunnat komma på! Jag kanske tillhör den negativa klubben som de skrev om på NSD men jag står för det! Jag tycker verkligen det har blivit dåligt.., vart är den mysiga marknaden, den kära klåddan längst köpmannagatan? Vart är folkmassan? Ibland säger de att man skall förnya sig för att göra något bättre, men denna gång har de verkligen misslyckats, bevara den gamla hederliga dagen, EN enda dag som man har att se fram emot. Jag kommer inte ens vara hemma nästa år, det finns så mkt annat att göra en helg som denna!
Betyg: Icke godkänt (lika dåligt iår med regn som förra året med solsken).

Det enda som var värt något denna helg var TC (uppvisning och trevlig middag) samt lilla Neos födelsedags kalas!
En sak som är säker, ta tillbaka det gamla, på köpmannagatan det var mkt mysigare.. Jag vet varför det annordnas så här, bara för att vissa affärer skall gynnas mer än andra, löjligt!!!! De tänker bara på sig själv och sitt eget ego! 


2010-06-15
13:33:27

Hur fixerad ska man vara och varför?
Jag satt idag och klickade mig fram på olika sidor på internet och hamnade på sidan där de visar "snyggaste bikinikropparna 2010"!

Nå, vad tycker ni? Vinner de titeln?
Vad är en snygg kropp och vad är inte en snygg kropp?

Hur många av oss har inte gropar i låren och kärlekshandtag, skall det in i kategorin fult?

Jag ser ofta avund till dessa vackra stjärnor, jag erkänner, lite fixerad är jag allt, men vem är inte det?!
Men vill jag leva som dem? Nej det vill jag inte! Strikta dieter, alltid en inombords stress, hård träning m.m..
Vill jag spendera hela mitt liv till att banta, nej inte det heller, jag är den jag är, jag älskar godis, jag älskar glass och jag har en sambo som älskar mig för den jag är!
MEN trots det mår jag alltid dåligt när jag ser dessa bilder. Media gör att vi blir knäppa, inte kan må bra i oss själva, att man alltid jämför sig med andra. Jag kan såklart inte ändra på det men jag kan ändra på mitt sätt att se på det hela. Jag behöver inte se ut sådär, jag behöver inte bli älskad av alla, jag är den jag är och är tillsammans med den som tycker jag är "the hottie", så varför skall man behöva må dåligt när man kan må som en prinsessa?!

2010-06-14
13:12:41

Tillslut!
HELT J*VLA FANTASTISKT!!!
Man ska inte svära och absolut in så andra ser/hör men denna gång kan jag bara jubla av glädje!!
Under en tid har jag arbetat på ett projekt som verkar börja gå i rätt riktning... Jag är så glad att jag äntligen fått upp spåret till andra länder!!

Hoppas denna lycka fortsätter, med 4 ord beskriver jag denna känsla..,

TRE STORA STEG FRAMÅT!