Anna-Maria Gustafsson

2011-04-12
17:55:39

Förkyld charmig tjej
Våran dam är förkyld och näsan rinner som aldrig förr (utan att överdriva). Hon har näst intill aldrig varit sjuk.
Hon har inatt även fått hosta (dock bara nattetid). Men säkrare att ha henne hemma än att smitta andra på dagis. Då vi har flexibla jobb så finns denna möjlighet och hon mår även bäst utav det! Men som tur är, är hon inte så sjuk att hon inte kan vistas utomhus korta stunder. Så idag bjöd hon på sig igen utan att vara medveten om det.

Haha, så vi skrattat.
Lovina är en liten tjej med glimten i ögat. Idag såg hon en gubbe, vad ropar hon.., -"HEJ LOVART". Alla som har barn och sett serien "händige manny" förstår den kommentaren. Hon hälsade på en man som i hennes ögon såg precis ut som lilla Lovart. En tjock och kort liten gubbe med flint på skallen och hår kammat över flinten samt runda glasögon. Missade om denna man hade glasögon eller inte men helt klart en kopia. Så hon hade ju rätt om den saken men tur att denna man inte reagerade då han förmodligen inte förstod att det var honom hon menade.
Tog ett litet tag då jag sa, -"titta pricken Lovina", och pekade på en av knapparna lilla kaninleksaken hade sytt på sin tröja. Då hon sa högt och tydligt, -"pitt pitt", och pekade på de två små "prickarna". 
Så åter igen förvandlades min och Mickes mun till ett stort leende med "bita ihop från skratt" känsla.
Vad kommer här näst?!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: