Anna-Maria Gustafsson

2011-12-31
19:32:42

Våran prinsessa

img_0837 (MMS)

Min tjej kör nyårsdansen :)


2011-12-30
19:34:50

Jag kan själv...

img_7495 (MMS)

Ska hon gå i mommos fotspår?


2011-12-30
19:25:32

Hon kan det här

img_5617 (MMS)

Morsan in action! Hon kan det här med bowling!


2011-12-29
17:11:04

Stökfia

img_6158 (MMS)

Lovina har varit i skapar tagen och när hon var klar (stökat ut massor i sitt rum, dragit upp den bäddade sängen m.m.) åker hon till moster Sara och lämnar städningen åt mig..., pappa sin upp i dagen! :)


2011-12-27
13:57:28

Host host HOST!
Julafton har passerat, skönt och trist på samma gång! Under julhelgen och fortfarande svävar en oas av snuva, det är en riktig sjukstuga på herrgårdsvägen och den vill inte ge med sig! Jag har inte haft mkt tid över då båda barnen kräver mer uppmärksamhet än vanligt och själv samtidigt känna att orken inte riktigt finns där är sjukt jobbigt. Det finns en anledning att man är två i ett förhållande och japp, det stämmer! Tacka gud att Micke finns i min närhet för två sjuka barn är inte en dans på rosor, det erkänner jag!
Jag hann inte skriva mkt här för nu vaknade limpan! Host host, ha en fortsatt bra dag

2011-12-18
10:21:03

Tomten igår, julbord idag
Igår besökte vi Santa Park i Rovaniemi, Finland. Även kallat grottan.
Det var helt klart kul att se men lite överskattat, faktiskt! Trodde det skulle vara mer att göra och se, dessutom var det ju inte gratis direkt så hade hoppats på mer! Nå, nu har vi iaf sett det och nästa år tar vi det som är utomhus.
Bilder finns såklart massor av men får istället göra ett december månads inlägg med bara bilder från denna månad och allt som hänt.
Idag är det julbord med jobbet, ska bli gott och trevligt! Har längtat länge nu och magen kurrar redan, kanske skulle ta och äta något nu så man inte kommer dit tokhugrig och kastar i sig utan att ens hinna känna de goda smakerna!
Nu väntar gymmet, ha en bra söndag!

2011-12-16
22:07:52

Dec del 1 innan julafton
Nu skriver jag några rader då min käraste barndomsvän gnäller att det uppdateras för sällan!
Det har ju som sagt hänt en del under dec månad. Linn sitter, äter och sover precis som hon ska!
Jag har slutat instruera på TC :( Känner att tiden inte räcker till, så tyvärr måste jag prioritera..
Har sett filmen crasy stupid love, jätte bra film och helt klart värd att se!
Har spenderat några dagar i Gällivare med Linn medans pappa och Lovina stannade i Kalix. Måste åkt upp på årets kallaste dag, -22grader, brrrr.. Man kände att man levde! Mkt trevligt och fantastisk mat krockade Erika ihop! Avslutade en trevlig vistelse med en varm, härlig bastu i lägenheten deras, så jäkla mysigt/fint och vilka lägenheter de fått i orten bakom guds rygg, en sån hade jag velat bo i!
Skyndade mig hem från kusinen i livsfarligt väglag, missar aldrig lillgummans lucia, jätte jätte söt var hon och att inte tala om de andra små luciorna, tomtarna och pepparkaksgubbarna!
Bilder kommer sen när jag sitter vid en dator, har bara våran iPad i famnen just nu och den är så jobbig att få in bilder med!
Måste ju även nämna vintern här uppe just nu, varmgrader, slask och grått/trist, sämsta julvädret någonsin här uppe!
Jag och Lovina gjorde ett besök på badhuset igår där vi plaskade tillsammans med vännen Katja och hennes små söta trollungar. När vi hade duschat stod jag med handduken runt kroppen då det inte gick att låsa upp mitt skåp, FAAAAN! Fick gå ner i handduk och säga till, hon frågade skåpnr, 331 svarade jag med en suck.., prova 339 istället kanske det går bättre, va?! Hade jag stått och kämpat på fel skåp?!!! Mkt riktigt, fel skåp, typiskt mig!!
Efter badet var det middag hos svärmor/svärfar tillsammans med mickes syster från Italien, mums så gott det var och oooo så trevligt, alltid lika roligt när hon kommer hem!
Nu laddar vi inför morgondagen då la familia ska träffa tomten i Finland, ska bli kul!
God natt, kommer med uppdatering snart igen, lovar Henna!

2011-12-09
18:04:36

Det går undan..

img_2106 (MMS)

Det går undan..


2011-12-09
18:02:46

Idag är jag redan 7månader.

img_4850 (MMS)

Idag är jag redan 7månader.


2011-12-05
23:17:14

Gäsp, vilken helg!
Otroligt! Det kom snö iaf och vem är inte gladare än jag! Hoppas bara den stannar, vad göra annars? Flytta? Ingen vinter utan snö, så de så!
Helgen, hur var helgen? Började med jobb på Lilla, gubben var hemma med barnen. Lördag tog jag mitt första vinglas sedan graviditeten och amningsperioden! Det hettade hela vägen ner för halsen/strupen så julmusten till maten smakade betydligt bättre! Dock senare in på småtimmarna övergick vi (jag och Lina) till drinkar och de var goda, mkt goda! Dock trodde jag att jag skulle däcka efter en med tanke på hur länge sedan det var men inte, det slog aldrig riktigt och tack gode gud för det, söndagen var räddad, mådde toppen hela dagen!!
Dock trött, väääääldigt trött! Först nattjobb fre-lör sen nattsudda med trevligt sällskap lör-sön och små barn att ta hand om på dagarna, ingen rast ingen ro!
Tog med några tior och drog till solkällarn, tänkte att de bleka vinterkinderna behövde lite färg. Vad hände, jo, la mig..., borta!! Vaknade av att solariumet var mörkt, inget starkt blått sken utan bara musik och mörker, va faaaan, somnade jag sa jag högt till mig själv! Vad fan är klockan? hur länge hade jag legat här? Har nån ringt?
Kastade mig över telefonen, hmm, hade sovit en extra kvart efter att solariumet hade stannat! Otroligt och helt oacceptabelt! Självklart får man vara trött men det finns gränser!!!!
Nu väntar kudden och väskan packad inför morgonsim imorgon bitti, hoppas jag tar mig upp!
God Natt

2011-12-05
12:59:58

Vem är han lik?

img_5343 (MMS)

Lovina fixar de sista detaljerna innan årets första snögubbe är helt perfekt :) lite löv här och var men vad tusan, den blir fin ändå! Lägg märke till kvisten på huvudet som Lovina tyckte såg ut som hår, mitt hår??!!


2011-12-05
12:51:56

Jag ser det snöar...

img_1477 (MMS)

Vi kanske får en vit jul iallafall! Linn myser i snön för första gången.