Anna-Maria Gustafsson

2011-02-20
12:02:27

Home sweet home.

Denna helg har jag fått mkt gjort. Ibland får jag mina ryck och vill inget annat än att ta tag i konstiga saker. Igår städade jag, renbäddade, tvättade kläder och även torkade av alla Lovinas leksaker, ett måste emellanåt. Det tog tid men använder den tiden som "terapi". Man går i sin egna lilla värld och funderar på allt mellan himmel och jord. En stund för sig själv helt enkelt. 
Sedan fick vi besök av Zacke och lille Neo. Lovina och Neo (lika gammal) leker så otroligt bra med varandra och man ser på Lovina att hon verkligen tycker det är roligt. När Neo for kom stora tårar, -"Neoooo.,, Neoooo". Men som tur är fick de en stund utomhus med papporna även idag. Det vart bobåkning och mys i kylan.

Igårkväll fick jag även besök av min syster, då Micke skulle och jobba vart det middag med massa surr och melodifestivalen med en skål godis och läsk. Så skönt att bara sitta hemma och inte egentligen göra någonting alls. 

Om någon timme ska jag och syster iväg på ett inredningsparty, kul! Säkert massa fint att fylla huset med. Säkert lika kul för Micke när räkningen kommer på vad jag beställt, hahaha, om man skickar iväg mig på något sådant för man "leken tåla".
 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: