Anna-Maria Gustafsson

2011-07-31
12:15:54

Ticktack ticktack...
Det är ju helt otroligt hur fort tiden går.

Under denna vecka har Lovina börjat sova i egen säng/eget rum (stor säng), hon har även slutat med blöjan, sover nattetid i bara trosor och kissar såklart inte (iofs har blöjan varit torr under nattetid i 4 månader men aldrig vågat ta bort den ifall det skulle komma).
Vi har även försökt förklara skillnaden på vad en kille och tjej är då hon bestämt säger att hon är en kille. Det gick så långt att vi var tvungen att förklara den största skillnaden, flickor har "skrutta" och pojkar har "pille". Så nu förstår hon att hon är en tjej iaf men allt kan ju inte bli rätt...., vid en promenad ropade hon, mamma titta där är "pillarna", nåja, hon förstår även detta snart!

Satt även igår kväll och tittade på Linn, hon har vuxit väldigt mkt, hon är inte en nyfödd längre, hon är en fullbordad bebis som har hullet på rätt ställen. Låren är som stockar och ja, jag kan inte ens räkna hakorna, men sött är det och väldigt mysigt men samtidigt sorgligt, tiden tickar och man har redan glömt hur liten hon var som nyfödd.

Nu ska vi i familjen hämta hem papsen från nattjobbet och sedan får vi se vad som sker i finvädret!
Ha en bra dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: