Anna-Maria Gustafsson

2011-09-30
22:34:43

Den rasar snart!
Jag har en jobbig "fobi" som bara blir värre och värre. Det är verkligen inget skämt som min kära sambo ser det som! Han tycker bara jag är löjlig och anser att Kalix Kommun har kontroller när det gäller detta men jag ifrågasätter honom alltid hur f*n han kan vara så säker på det!
Jag är helt övertygad om att Kalixbron kommer rasa snart! Helt övertygad! Inom max 10år är den GONE!
Lustigt att när jag nämt det till folk så säger de flesta, -"jo det kommer den, frågan är bara när".

Bara under tre års tid har den kraftigt bytt "form"!
Jag promenerar varje dag över denna rackliga jävla skit bro, jag känner skakningar, jag har sett förändringen då den idagsläget "hänger" nedåt precis i mitten på längden och ser ut som en pilbåge på bredden.

Jag hoppas innerligt att inte jag eller någon i min närhet befinner sig på den när det väl händer!
Hur är det egentligen, har kommunen verkligen kontroller eller inte?! För som den ser ut nu är det iaf dax för en kraftig renovering innan olyckan är framme, och om/när det händer kommer jag säga, VAD VAR DET JAG SA!!!
(om det inte är jag som är med i olyckan, då är även jag gone!).

I övrigt är jag inte alls rädd för broar men när jag sett förändringen och märker hur den bara blir sämre så kan man inte bli mer än lite lätt knäpp!

2011-09-28
22:45:18

En lördag i min smak
Nu är det bokat :)
I helgen (lördag) blir det tjejkväll på Lilla med inredning och god mat. Jag som oftast är hemma eller lägger min egentid på träning får nu äntligen chansen att umgås med andra härliga människor. Jag har som sagt levt antingen i hemmet eller på TC så nu lite vuxen-tid med något helt annat i tankarna och jag känner att jag behöver det. Vi blir ett ganska stort gäng som ska dit. Ser fram emot buffén också då jag som så många andra älskar maten på Lilla.
Vet att det finns ett fåtal platser kvar så om ni är sugna, boka nu annars är det försent!
Jag som är nykter ammande morsa håller i bilnyckeln denna kväll men kan tänka mig att de övriga i sällskapet lär ta sig ett glas eller två så mängder med härliga skratt och mkt fniss är något jag redan förberett mig på.

Gud så jag längtar och dessutom inredning som jag älskar, kan inte bli bättre.
(Om någon vill följa med oss i vårt sällskap, hör av er så bokar jag in er.) 


2011-09-28
09:59:48

Munter tjej på dagis

img_8648 (MMS)

Så här glad var våran tjej på höstruset...


2011-09-27
11:55:20

Ny lampa

img_6412 (MMS)

Inköpt idag, mkt nöjd!!


2011-09-25
16:29:58

Nu är vi här

img_7668 (MMS)

Nu hämtar vi hem stortjejen från farbror Nicklas i Skellefteå. Tro mig, går inte att beskriva med ord hur mkt vi saknat henne!!


2011-09-25
09:31:42

T.o.r ske

img_4812 (MMS)

Nu bär det av, Skellefteå, here we come!


2011-09-24
09:28:19

Movietime
Filmerna jag såg igår var:

The Rebound



Inte det bästa jag sett men helt klart värd att se.
Sen min favorit som jag nu hyrde för andra gången, jag bara älskar denna film!



Den är så sjukt bra och att inte tala om skådespelarna! Att ha lite ögongodis är inte förbjudet!



Och en bedårande Christina.



Ni som inte sett denna film, åk iväg bums och hyr den!




2011-09-24
09:17:56

Piggelin
Oj vilken tidig morgon det blev!
Det vanliga i vår familj brukar vara att jag är uppe nattetid (matar) och Micke tar mornarna så jag iaf får sova till 07.30-08.00.. Men imorse blev det inte så! (Dum som jag är var jag själv uppe och såg på film till 02.00).
Micke har jobbat på Lilla och tänkte att han skulle få sova ut lite, men när vaknar lillpigan våran, jo, 05.30..., gää, blää,iiii,ooo,ääääää surrades det från spjällsängen, det vara bara att kliva upp!
Då stortjejen befinner sig hos farbror Nicklas i Ske (oh my så stor hon blivit) så är det ovanligt lugnt i huset, shit så lätt det är med ett barn, rena semestern! Men trots att hon är borta så har jag hållt igång som en galning, badat Linn, städat toan, dammtorkat, varit på långprommis och ätit frukost. Snart ska jag ta tag i dammsugaren och dansa runt i huset.
Hade zumba igår em och känner att min kropp är väldig mör, det har varit otaliga timmars träning inför detta pass och nu när vi är igång är kroppen redan slut.. Men jag kämpar på för, älskar verkligen zumba som så många andra!
Nu är det dammsugaren som väntar, ha en bra dag!!

2011-09-23
09:18:24

Tillbaka som instruktör, härligt!

Igår var premiären av det nya zumba passet, sjukt kul och kunderna var fantastiska! Tänkte först att detta skulle bli aningen svårt men inte, de klarade allt utan problem och ny koreografi är oftast ganska svårt att ta in men inte för denna grupp, de var kanon.
Visst glömde även jag bort mig nån gång men man är bara mänsklig som Katta kallade det och så är det, man kan inte alltid sätta allt!

Ikväll kör vi igen, det blir bara jag denna gång men en drös härliga människor. Kl. 17.00 kör vi, hoppas vi ses!
Jag är taggad och ser fram emot det redan!

Invigningen av TC's nya lokaler har än så länge varit strålande. Det fortsätter i två dagar till, kan inte bli bättre, eller vad tycker ni?!


2011-09-18
08:14:45

Nu är det nära!
Nu är det inte länge kvar till premiären och zumbapasset med mig och Katta. Idag släpps platserna så håll utkik!
Det blir en helt ny koreografi så alla är vi nu nybörjare igen och som vi sagt många ggr, man får ge det några ggr innan det sitter och man kan köra fullt ut.
Det bjuds på bl.a calypso, salsa, reggaeton och mkt mer.

Torsdagen den 22 sep kl. 17.00 på TräningsCompaniet i Kalix
Passa på att boka, gratis pass under invigningsdagarna! (tor-lör)

Hoppas vi ses!



2011-09-13
23:18:26

SMILE!
Kudden börjar locka men tänkte slänga in några ord innan läggdax.
Imorgon kommer det bli en mkt spännande dag. Vi (lilla familjen Sellberg/Gustafsson) ska fotografera oss hos Justin (danielphoto) och hoppas på ett bra resultat vilket jag är övertygad om, han är ett proffs i den kategorin och mina döttrar är för söta så något annat kan jag verkligen inte tänka mig!
Micke, jag och Lovina var en sväng till frissan igår (måndag) och snyggade till oss. Första gången som frisören faktiskt fick ok av Lovina att ens röra hennes hår så bättre kunde det inte bli med tanke på morgondagen.

Dock hade jag tänkt att tappa något kg innan denna dag men har snarare gått upp då jag matat i mig ballerina, godis och en massa skit! Har insett att jag by myself under två kvällar klämt ett ballerinapaket! "Wow" tänker ni, men det är mkt för mig. Det är inte ok, absolut inte innan en fotografering, absolut inte under veckodagar men har haft ett sjukt sug efter sötsaker, galet sötsug rent utsagt! Läste dock "lill-katta"s blogg och fick ny motivation att lägga denna skit åt sidan och inleda get fit! Absolut ingen bantning, bara fortsätta som jag lever men utan det söta, goda och tyvärr underbara! Det är jag själv som ska må bra innifrån ut och ingen annan som kan påverka det utom jag själv!

Nu lockar kudden kraftigt och några timmars sömn innan "upp med hakan, in med kinderna, puta bröst, dra in magen, puta rumpa, korsa ben och stå på tå- pose"! Förhoppningsvis inget sånt inte ens i närheten, GODNATT!

2011-09-13
10:59:56

Vad nu då?

img_6942 (MMS)

Är det ett skämt?? Sitter i bilkö i Kalix! 5min hittills!


2011-09-09
07:27:38

Glad 4-månaders baby

img_3105 (MMS)

Idag är jag 4månader! Se så stor jag blivit...


2011-09-08
21:36:24

Lovina

img_7662 (MMS)

En kväll hos mommo och nu sover jag sött i sängen. Det har varit en bra dag! Godnatt gott folk!


2011-09-04
23:11:34

Titta hit Lovina, nähä!

img_4476 (MMS)

Så här lätt är det att få ett bra kort på Lovina! Hon kan verkligen inte stå still, inte ens 1sekund! Tack iaf mamma för en mysig och vild Piteå-vistelse, det gör vi om!


2011-09-02
20:27:28

Mörkt, tyst och lugnt
Sitter i mörkret och lyssnar på Alexa Goddards cover av "Fast car", underbart!
Lovina är just nu med moster Sara hos mormor och de kommer snart hem. Linn sover som vanligt den här tiden, natt för henne.
Måste erkänna att det faktiskt är rätt skönt med lite lugn musik, data sittande, godisätande och framförallt den ovanliga tysnaden runt sig, lugnet som man tyvärr nästan glömt bort hur det känns att känna! Men det räcker en kväll sen vill man ha sin familj med ståhej runt om sig!

Imorgon bär det av till Piteå med familjen och spendera en natt på hotell för att fira lilltjejen Emma på hennes 5-års dag. Dock fyller hon först i okt men då mamma inte är hemma då ville hon bjuda oss på en liten "tripp" med boende på havsbadet så barnen får ha massa skoj tillsammans och Emma får känna sig uppvaktad då mamma missade hennes födelsedag förra året också! Jag tror det kommer bli supermysigt och kul för de små trollen!

Nu ska jag mysa mig ner i soffan och invänta syster samt dotter. De är på ingående!
Ha en bra kväll!

2011-09-02
16:26:16

Wiiiiiiiiii!!!

img_3029 (MMS)

Wiiiiiiiiii!!!


2011-09-02
16:25:46

Lovina på leklandet!

img_7982 (MMS)

Lovina på leklandet!


2011-09-02
16:25:26

När ska vi hem ???*gääääsp*

img_0347 (MMS)

När ska vi hem ???*gääääsp*


2011-09-02
16:23:44

Linn på leklandet!

img_8855 (MMS)

Linn på leklandet!