Anna-Maria Gustafsson

2008-12-29
08:17:38

Sjuk eller inte?!

Igår hade jag tillsammans med träningscompaniet samt helex luleå AfroPowerDance utbildning. Skitskoj men jobbigt! Från att ha varit på den lata sidan ett längre tag till att köra totalt slut på mig själv kan inte vara bra varken för mig eller bebisen i magen! När jag kom hem hade jag frossa, ont överallt och kände mig febrig! Kröp intill micke på soffan och somnade bums, sov ett tag, åt ingen middag trots att jag vet att det är viktigt framförallt nu när jag är på smällen!

Idag (måndag) sitter jag trots allt på jobbet fastän jag fortfarande inte känner mig bra. Har nog inte feber men något lurt är på gång! Har ont i varenda muskel i hela kroppen, kan förstå att jag kanske har träningsvärk men det är jäkligt skumt att till och med ha träningsvärk i handlederna som jag inte ens använde igår! Vad är på gång i min kropp?! Jag vill inte bli sängliggandes, jag har inte tid med det! Hoppas innerligt att detta går över med tanke på att jag och micke har massa planerat för den här veckan!
Idag ska vi bla till barnmorskan, har gått halva min graviditet nu! :)
På onsdag blir det att vara i stugan tillsammans med min familj, middag och allmänt mys pys!
Till helgen ska vi tillsammans med Jocke och Maria till piteå för att se "stormen", därefter övernatta på hotell inne i stan!

Har jag verkligen tid att vara sjuk?!


2008-12-26
23:22:28

Juldagarna

Ojoj, flera dagar sen jag skrev något här.., med tanke på hur stressigt det varit så finns det faktiskt en förklaring till varför!
Vi tar väl dag för dag..,

- 23:e dec:
Tog en tripp med micke, nicke och hans son till haparanda för en sista shoppingrunda innan självaste julafton.

-24:e dec:
Självaste julafton! Stressig dag med matlagning, dukning, städning m.m. Måste ha varit snäll i år med tanke på alla julklappar jag fick i slutet av kvällen, tror till och med att jag fick mest! :)

-25:e dec:
Sov ut, plockade undan och tog det allmänt lugnt hela dagen! Micke for och jobbade nöje på hotellet, så passade på att spendera kvällen med mamma med tanke på att de faktiskt snart åker till thailand igen och blir borta i 2 månader! La mig på kvällen i min gamla säng och såg på film med Isac (min systerson), vi såg lejonkungen, jag somnade hela tiden till och han knäppte mig i huvudet med hans fingrar så fort filmen blev läskig! Hämtade micke mitt i natten för att fara hem och fortsätta sova.

-26:e dec (idag):
Sov ut, åt frukost/lunch tillsammans med gubben, nicke och lille Alvar! Tog mig en långpromenad i det härliga vädret, plusgrader, klar himmel och ny härlig musik i öronen! Gick hela strandpromenaden och vidare till mamma. La mig på soffan och såg en film. Senare på kvällen när grabbarna varit på bandy så blev det bastu och middag! Mamma gjorde som vanligt en utsökt middag som bestod av kyckling, rättare sagt hennes speciella sommarkyckling. 

Nu är kvällen över och vi skall snart fara hem och lägga oss!
Imorgon blir det träning med maria olofsson, skall bli riktigt kul. Men innan dess måste jag hinna sova så det enda som återstår att säga är *sweet dreams*.

 


2008-12-22
09:22:46

två dagar kvar..

Städade, städade och städade var allt jag gjorde igår. Började dagen med att ta det lugnt på soffan, åt lite fil och därefter satte jag igång. Tog ett bra tag, höll på till 18.00 och var helt slut..! Tog tag i allt skräp och for med det på återvinningen, hyrde en film och sedan förbi mamma för att avnjuta en middag samt en låååång filmkväll :)
Micke hade åter igen en personalfest men med sitt andra jobb så hade nästan hela söndagen för mig själv!

Nu sitter jag här på jobbet och längtar efter lunchen, är redan hungrig, 2h & 15 min kvar dock, hur ska jag klara mig?!

Kvällen blir betydligt trevligare, skall bara handla de sista julklapparna sen blir det hemvändarmiddag med gubben och en massa bekanta. Vem vet hur den kvällen slutar?! Men nyktert iaf med tanke på lillen jag har i magen, i v.19 nu :) Halva tiden snart gången.., spännande!!!

God Jul alla!

p.s bara två dagar kvar d.s  


2008-12-20
17:44:42

Grattis mamma

Idag fyller min golftokiga mamma 44år, stort grattis till henne :)

Dagen började med att försöka få upp min sambo som var lite hängig med tanke på hans personalfest igår kväll.
När jag väl fick upp honom så tog vi tag i det vi inte hann med igår, att handla julmaten. Köpte med oss lunch till familjen och for till mamma. Vi åt och kände oss allmänt onyttiga men samtidigt är det ju jul så man får ju unna sig lite mer än normalt!
Tillsammans med mina ögonstenar (systerbarnen) bakade vi en tårta till deras mormor/min mor. Isac vispade grädden medans emma åt glassen :)
Tårtan blev kanon, tog slut på nolltid och alla var nöjda.

-"vad ska vi göra nu moster"?, och vad gör man inte för barnen, så satte igång att pyssla. Vi gjorde en katt och en hund, isac var värre nöjd över vad han åstakommit!
Emma blev så himla trött och gick för att mysa med mamma., somnade bums och vi (jag och micke) åkte hem!

Väl hemma möttes vi av nicke (mickes bror) samt hans son :)
Mer än så här har vi inte hunnit med, får se vad kvällen erbjuder?!

Åter igen, grattis mamma :D



2008-12-19
13:20:48

Lugn dag, stressig kväll
Vilken lugn dag på jobbet, man blir så himla trött när man inte har så mkt att göra!
Sitter här och väntar på att få någon uppgift att ta tag i,

men kvällen däremot kommer bli betydligt tuffare, b la:

- Julhandla (mat)
- Testa gardintyg
- Städa källaren
- Fixa madrass så nicke och alvar får någonstans att sova
- Middag med mamma, hasse och massa bekanta
- Bowling
... och därefter den efterlängtade sängen!

Tur att jag får hjälp av min sambo, annars hade jag aldrig hunnit med allt detta!

2008-12-18
15:15:52

Då var det gjort!
Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg!

Spännande, nja kanske inte men nu har jag iaf något att göra då jag känner mig rastlös och inte vet vad jag ska ta mig till. Att få uttrycka känslor och tankar i skrift och sedan lägga det bakom sig är ett sätt iaf för mig att kunna gå vidare och se livet från den ljusa sidan.

Bloggen kommer handla om vardagliga ting, vad exakt kan jag inte svara på, det beror helt och hållet på vad som händer framöver!

/ Anna-Maria