Anna-Maria Gustafsson

2009-05-27
12:49:34

Grå onsdag

Sitter här hemma vid datorn, endast tv:n ger ifrån sig ljud. Lill gumman sover och jag själv väntar bara på att hon skall vakna. Jag är inte alls motiverad att göra någonting och kan direkt skylla på det tråkiga vädret utomhus.., vill bara sitta hemma och titta rakt in i väggen.
Men igår däremot var både jag och Micke mer aktiva. Vi hann med både det ena och det andra. Först ett besök hos frisören därefter bvc besök med hjärtat,  plantera blommor, tvätta bilarna utvändigt samt fälla träd på gården. Tack vare familjen Mörk/Granström fick vi ner alla de björkar vi så länge velat ta bort, så tusen tusen tack för hjälpen, den uppskattade vi verkligen!
Micke var igång hela kvällen. Björkar flög hit och björkar flög dit. Själv satt jag inomhus och tog hand om Lovina, jämt fördelade arbetsuppgifter, eller hur?! ;) 


2009-05-19
12:20:59

Mina älsklingar

Vilken underbar pojkvän jag har! Min natt var hemsk, har haft feber, kallsvettas och inte alls mått bra, men lät ändå Micke sova, han behöver minst lika mkt sömn som mig. Så på morgonen gjorde han något helt underbart... som han alltid gör på mornarna, han tog hand om Lovina efter hon ätit kring 07.00 och lät mig sova tills det var matdax igen, därefter tyckte han att jag skulle få lite ensam tid bara för mig själv, ta en dusch, äta frukost i lugn och ro medans han själv tog med sig tösen på en liten bilfärd och hade lite ensam tid med sin dotter som faktiskt pappor också behöver. Jag uppskattade det verkligen, han är verkligen det bästa! Våran tös delar plats med pappa, hon sover, äter och skiter. Det är sällan man hör henne gråta, vilket underlättar denna första tid i det nya föräldraskapet oerhört mkt! Hon är både min och Mickes stjärna...
2009-05-16
17:25:07

Tung dag

Allt går upp och allt går ner, så är det bara. Att städa inomhus en sån här vacker dag känns inte alls kul men tyvärr ett ont måste! Jag och Micke hjälptes åt så det gick rätt fort men när man är så pass trött som jag faktiskt är idag så kändes det super tungt att ta tag i dammtrasan och dammsugaren. Nåväl, nu är det iaf gjort! SKÖNT!
Har ni någon gång bara velat lägga er ner och gråta helt utan anledning? Idag känns det så för mig. Tur att jag har lillan att pussa på, hon får mig att le fastän humöret ej är på topp! Har iaf en kväll tillsammans med mamma/mommo, lillan och Hasse att se fram emot. Skall till stugan under tiden Micke jobbar, det blir esc¨på tv kl 21.00, därefter den efterlängtade sängen!


2009-05-14
11:49:14

Kusinen Emma

Medans lillan ligger och sover så tog jag en titt på alla bilder i datorn och vad hittar jag där, jo helt underbara bilder på Lovinas kusin även min sockersöta systerdotter Emma. Jag måste bara dela med mig av detta charmtrolls tindrande ögon.

är hon inte underbar?!


2009-05-12
10:51:58

Lovina

Det är vad hon kommer heta...
En vecka och en dag gammal blir hon idag. Helt otroligt vad det går fort! Igår tog vi våran första promenad, kanske inte den längsta men skönt att få röra på sig!  Vi har en liten tös som verkligen älskar att sova och man skall väl inte klaga men varje sekund hon är vaken njuter jag av att se hennes stora vackra ögon! Hon är verkligen våran lilla ögonsten!


2009-05-07
12:55:32

Lillgumman

Äntligen, hon får se världen med egna ögon :) I måndags blev jag och Micke föräldrar till en liten tjej. Hon var endast 45cm lång och vägde 3475g. Allt gick jätte bra. Personalen var fantastisk och bättre stöd av den man älskar tror jag inte går att få.., Micke var helt underbar under hela förlossningen. Nu är vi en liten familj på tre.