Anna-Maria Gustafsson

2009-09-28
10:03:43

Oväntat besök
Vi fick fint besök tidigt på morgonen, en väldigt stor överraskning! Micke hörde ljud från toaletten och trodde att jag klivit upp men inte, det var en fågel som flugit in genom toa fönstret. Den lilla rackaren ville dessutom inte lämna huset, den flög in i köket, till vardagsrummet och satte sig på gardinstången. Micke fick tillslut tag på den och lyfte ut den, men fågern ville knappt lämna hans hand, dem ville helt enkelt bli vårat husdjur :) Efter alla om och men så hoppade den av mickes hand och tittade sorgset in genom fönstret i vardagsrummet när vi stängt dörren, så hjärtskärande men samtidigt vilken lättnad.

2009-09-27
21:35:50

Overkligt

Puh vilken helg! I lördags var jag med om något jag aldrig sett förut.., vi flyttade en ganska stor bastu nästan 2mil med traktor och trailer! När de lyfte upp hela huset från backen men två traktorer på var sin sida hade jag verkligen hjärtat i halsgropen! Men nu står den här på gården, dock nån meter upp i luften, men ner på backen skall den så småningom när markarbetet är ordnat och flyttningen av den en andra gång väl är gjord! Just nu ser detta hus och gården så ovårdad ut och man skäms men hörde ett ordspråk som är så sant så.., -"vägen kanske är lång men utsikten blir vackrare". Det är så jag får tänka för en vacker dag kommer detta hus se ut precis som familjen sellberg/gustafsson vill :) Men det är MÅNGA år bort!


2009-09-24
22:23:49

Glad
Tack alla underbara kunder! Idag har jag haft ett underbart roligt, tungt och svettigt aerobic pass. Var så himla kul att instruera idag. Jag kom dit med ett leende och promenerade därifrån med ett ännu större smile på läpparna. Är så kul när man får respons under passets gång, ett leende här och ett där! Nu mår jag som en gudinna, enda som saknas just nu är att krypa ner under täcket och sussa några timmar innan lill hjärtat mitt vaknar med ett oändligt smackande från spjällsängen då hon nästan äter upp sina fingrar av hunger! God natt min vänner och TUSEN tack för idag!!!!

2009-09-23
17:39:17

Sammanfattning

Kort sammanfattning sedan jag tillfrisknat.
Fre - sön spenderade vi helgen i Piteå med min familj för att fira Micke Norman som fyllt 30år. Det var riktigt trevligt.
Under måndagen blev det mkt vila. Tog tag i mig själv på kvällen och begav mig till TC för ett aerobic pass.
Tisdagen började med ett väldigt tidigt yoga pass på TC, super härligt att starta dagen med träning. Fortsatte dagen med en låååång promenad. Var helt slut när kvällen närmade sig, precis att jag orkade se idol innan ögonlocken ville trilla igen!!
Idag då, vad har man haft för sig idag? Jo, jag har städat, stor städat. Varför..,
1. dammråttor i var och vart annat hörn
2. Lovinas leksaker överallt
3. bra träning
4. Mickes grejer överallt
5. har varit bortresta och behöver ta tag i hemmet 
6. massor med tvätt
7. en tös som lämnat efter sig några små dreggelfläckar på golvet (tänder kanske?)
8. saknar dansen, min nya dans partner är dammsugaren
9. för familjens hälsa
10. har blivit pedant och vill ha det snyggt omkring mig

nu är det iaf gjort och nästa projekt för kvällen är en promenad med lilla Lovina till mormor för en helkväll med idol och nyponsoppa med maränger.


2009-09-17
07:44:54

Äntligen frisk
En sån tidig morgon! Efter några dagar med förkylning, feber och halsont har jag äntligen blivit frisk. Men vägen dit var lång, fick ta till hårdhandskarna för att hinna bli frisk till idag för att kunna köra aerobicen ikväll. Jag har tappert försökt med bastubadning, gått runt med en halsduk inomhus, druckit mängder med koppar te, bäddat ner mig och ta da..., här är jag, nästan som ny!!!
Igår fick vi besök av min kusin Erika och hennes Marcus. Vi spenderade kvällen framför tv:n, först och främst såg vi på idol därefter blev det singstar (jag och Erika slog grabbarna med hästlängder) och avslutade kvällen med Buzz! Jätte trevligt må jag säga! Varför gör man inte sånt här oftare? Varför träffas man inte och bara umgås alla tillsammans? Nej, det måste vi bli bättre på.

2009-09-14
10:01:18

Sjuk

Vad säger en varm väldoftande te-kopp dig? Mys, kall vinter dag eller frukost kanske? För mig är det ett sätt att lena min onda hals! Jag har gått och blivit förkyld, fått halsont och lite feber, det är så typiskt!!! Jag hade just kommit igång med träning och dagliga promenader men tydligen är det meningen att man ska ligga hemma, i sängen och tycka synd om sig själv istället för att faktiskt ta hand om sig själv!!! Hur många dagar till skall man behöva stå ut??


2009-09-11
21:42:56

Hahahahaha...
Hahahahaha, skall jag verkligen ha ett såkallat körkort? Idag var jag en sväng till Haparanda med Lovina, vi shoppade loss och mös, bara en mor och dotter dag, supermysigt! Visst, hon är väl för det mesta med mig eftersom jag är mammaledig men det var ändå mysigt på något underligt sätt. Men till saken nu gällande mitt körkort...

... just innan hemfärd var jag fruktansvärt hungrig och framförallt törstig så tänkte, japp, en hamburgare med en läsk från max drive-in skulle sitta fint. Jaha, så satte Lovina i bilen, körde till drive-in, beställde som vanligt och körde fram för att betala, men då, precis när jag skulle sträcka mig fram för att ge kontokortet hade jag fått i backen (har en automatväxlad bil) istället för "parkering" vilket ni förstår gjorde att bilen rullade bakåt..., hahahahaha, tur att ingen bil stod bakom mig för då hade det gått illa, nå, pricken över i var när jag var tvungen att köra fram igen för att åter göra ett försök att få betala, killen som tog beställningen såg ut att kissa ner sig av skratt, han var helt enkelt på väg att bryta ihop men gjorde allt för att hålla sig! Jag, min klumpeduns fick endast fram "haha, den bjöd jag på" och mkt riktigt.., den bjöd jag på!!

2009-09-09
20:23:03

Hmmm
Jag måste tacka Melinda Landberg idag för en gudomlig ansiktsbehandling, gud så härligt det var. Det är just precis sånt här man skall unna sig oftare! Jag kände mig som kokt spagetti när jag gick därifrån, totalt avslappnad med en sån där mysig känsla i kroppen.
Men nu då, 9 timmar senare, ja nu sitter jag här i min tystnad och söker någon bra aerobicmusik inför passet imorgon. Vad vill folk ha? Vad är bra? Att välja musik till ett pass är inte enkelt, framförallt inte när man skall välja något alla tycker om. Hmmm, vad blir det, det är frågan?!