Anna-Maria Gustafsson

2010-04-29
16:42:08

Isac's dag!

img_0075 (MMS)

Hurra hurra! Idag blir min busiga systerson hela 7år och jag hoppas han får en riktigt rolig dag :)


2010-04-29
00:23:54

En sann vän
Klockan har passerat midnatt och jag sitter här i köket vaken, OTROLIGT! Jag är den mest kvällströtta människa som går på två ben (kan man tro iaf)!

MEN denna natt har jag inte tänkt spendera på att snacka om mig utan om en väldigt nära vän till mig. Min barndomskompis. Vi lärde känna varandra i femte klass då hon flyttade in till tätorten Kalix från lilla Risögrund. Vi fann varandra ganska fort. Umgicks dagligen och delade alla tankar med varandra. Vi gick armkrok, åt glass och skrattade i massor.., töntigt kanske många kan tycka, men det är en tid i livet jag ALDRIG glömmer!! Vi hade så roligt, vi var som man sa då "bästisar" och ja, hon är fortfarande min allra bästa vän. En jag alltid kan lita på, en jag ser upp till, eller ner (hon är inte så lång).., men framförallt en jag aldrig vill leva utan! Det är nog mkt tack vare henne jag är den jag är idag.
Vi har haft långa pratstunder, många gemensamma minnen, många tårar, många skratt och inte att förglömma, "pretty woman", "Riitas muffins" samt "I Love You - Celine Dion". Det finns bara en person som vet vad jag menar med detta.

Nu har vi båda blivit äldre, absolut inte gamla, men tonåren är passerade. Vi har fortfarande varandra att luta huvudet mot när något känns tungt, vi har fortfarande varandra att ringa när än vi känner för det, vi har fortfarande en vänskap som inte går att sära på.
DET TYCKER JAG ÄR FANTASTISKT!!

Den lilla tjej jag talar om heter Henna Laakkonen. En varm, genomsnäll människa som är lojal mot alla i hennes närhet. En vacker liten varelse på två ben som älskar att springa och sparka på en boll i kallt som varmt väder! Hon har stadigt förhållande, bor i hus och älskar sina nya rosenbuskar längst infarten på tomten.
Hon är en kanon go tjej som verkligen står med båda fötterna på jorden.

Jag tycker om dig fruktansvärt mkt gumman, du är verkligen den bästa vän man kan få. Bamse kramar från mig.

Klädtokiga Henna under år 2008.

mars


april
augusti


Oktober


December


Och vi...Kram vännen


 

2010-04-19
19:33:22

Olycklig liten olycka

img_0073 (MMS)

Ute på de vita äventyren hände en liten olycka. Tösen trilla och "stod på" näsan. Så efter en dag som denna är det lill  vännen våran som bär det största stoppljuset.. Stackars liten, så ledsen hon blev..


2010-04-18
11:44:18

Kan det bli bättre?

img_0072 (MMS)

Sol, bara vägar och +1grader varmt. Fjällen, here we come!


2010-04-18
11:22:00

So long suckers :)

img_0069 (MMS)

So long suckers :)


2010-04-17
21:49:22

Hit & dit

img_0061 (MMS)

Vilken stressig dag Vi har varit överallt och ingenstans idag, handlat, tvättat, packat, tvättat bilen, sprungit i affärer, fixat på fyndis, m.m m.m... Herregud, och än är inte stressen över! Vi har massor att ställa i ordning inför den lilla semester veckan. Tur att vi har en så snäll och söt dotter som bara "är" och hänger med på allt som händer runt i kring henne, hon trivs med det mesta och tar det lugnt medans vi andra har hjärtat i halsgropen. Jag borde se och lära mig mer av min dotter, lugn och långsam under de stressiga timmarna men mega speedad just innan läggdax! Kort sagt, varför stressa i onödan, ta allt på en gång när kvällen närmar sig, mer gjort på kort tid!


2010-04-16
12:22:36

Hmm...


Vad säger den här bilden er?

- Lite läskig
- små & söta
vad mer?

Hittade den här bilden på internet och var bara tvungen att ta med den, den är som lite, ja, läskig!

2010-04-16
11:34:01

Sjuk, ska det hindra oss?
Det är inte sant! Fjällenresan närmar sig och vad får jag, MAGSJUKA! Den verkar inte vilja ge sig, men tack gode gud att jag fått den nu och inte i fjällen, det hade blivit jobbigt må jag säga!
Hoppas av hela mitt hjärta att det gått över till imorgon och att ingen blivit smittad. Tillika var vi ut och åt igår, buffé, vilket också kan vara orsaken till denna händelse. Jag kanske bara var känslig mot den mat som serverades. Jävligt känslig isåfall...

Packning står iaf på schemat och om ett par dagar bär det av, wiiii....

2010-04-15
20:41:58

Fjällenresa nr 2

Det har blivit många timmar med Lovina och vagnen efter gatorna kring Kalix. Det känns så bra inombords när jag tillsammans med lilltösen är på två och får våran lilla dagliga prommis. Idag har dock ingen härlig promenad blivit av då hon fick vara med mormor medans vi tog oss en tripp till Luleå för att inhandla viktiga saker inför fjällen.
Skoter, grillning, solning (om vädret är med oss), trevligt sällskap och framförallt en helt underbar ledigvecka med familjen. Allt detta i en miljö av frisk luft, härlig natur och många långa lata dagar!

Att sitta/ligga i vårsolen är SÅ härligt, tror inte det går att beskriva med ord. Jag kan bara kortfattat säga att jag längtar!

Adolfström, here we come... 
2010-04-11
17:41:26

Underbart

img_0057 (MMS)

Tog mig en härlig promenad till jobbet idag. Helt otroligt vackert ute med solen som en diamant på himlen. Varför kan inte alla dagar vara som denna?


2010-04-11
09:22:41

Promenad, någon?

Idag skall man stå ensammen inomhus på gallerian i kalix och sälja skor när solen lyser som starkast utomhus. Men det handlar bara om ett par timmar innan jag också får komma ut i det fina vädret och sola mig lite!

Någon som är sugen på en eftermiddagspromenad senare idag?


2010-04-10
23:20:28

Går det här?

img_0052 (MMS)

Testing testing. Provar bara att blogga med mobilen. Funkar det så är jag mer än glad, då lär mina uppdateringar bli betydligt bättre.


2010-04-10
09:05:29

Ny helg, ny utmaning

Dagen är sig lik men något skiljer den åt på någe sätt...

1. Lovina pussade oss på kinden så vi vaknade just efter 06.00 (märk väl, JAG klev upp denna dag, det brukar vara Micke)

2. Inge märkvärdigt, kokade välling till tösen

3. Tog mig en morgonpromenad (en kort idag)

4. Åt frukost (te och mackor)

5. och nu sitter jag här och skall hoppa in i duschen för att sedan fara på mitt jobb!!! (Här är skillnaden från föregående dagar)

Helt otroligt roligt att vara igång igen. Visst, det kanske bara är tillfälligt som jag känner så här men det är iaf kul att komma ut och se lite folk. Jag älskar att vara hemma med Lovina och min kära sambo men den sociala biten försvinner lite när man mest bara är hemma. Att göra något annat kan vara väldigt nyttigt till och från. Nu väntar duschen på att jag skall kliva in, tiden bara rinner iväg.....


2010-04-09
15:57:58

Besök

Har fått fint besök. Syster med barn är förbi på en liten fika. Vi bor inte mer än 500m ifrån varandra men ändå ses vi så sällan. Visst, när det är dagis och skola så blir det svårt att hinna med men det är något vi behöver bli betydligt bättre på.

Lill Emma, min ögonstenoch Isac, den tuffa lillkillenTyvärr stannar de inte så länge, de skall på middag hos deras farmor så vad ska jag och Lovina hitta på då? Micke jobbar kväll och ingen på besök. Hmmm, vad skall vi göra? Och vad skall jag äta?

     eller   


2010-04-09
15:24:21

Steg för steg
Varför kan inte vädret bli bättre? Jag har ett motto.., "mat och motion är lika viktig för att man skall må bra". Jag håller fortfarande med om det, men tyvärr tryter motivationen lite när vädret är som det är. Jag som tycker promenaderna skall vara lika självklara som middagen varje dag men jag måste erkänna att det tar emot när det är så grått och trist ute!

Jag orkar, jag orkar inte, jag orkar, jag orkar inte...., JO JAG ORKAR!!!2010-04-06
19:36:17

Good night

Då var det snart läggdax igen! Har nu för första gången på väldigt länge arbetat. Det kändes konstigt men jag är faktiskt förvånad över hur bra jag mår nu efteråt! Det kändes underbart skönt att få se lite folk och bara känna att jag gör någon nytta, bortsett från min tid med familjen och hemmet! 

Mitt nya extrajobb kommer äga rum i Gallerian påOch det kunde inte bli bättre eftersom jag ÄLSKAR, med extra stort Ä, skor!

Men även om jag tyckte det var roligt så saknade jag mina kära hemma i Grytnäs. Jag gick och längtade att få krama om Lovina men nej så fel jag hade, Micke hade redan lyckas söva henne så en puss på kinden var allt jag fick ge henne. Nu blir det glass/banan/varma hallon samt maränger framför tv:n tillsammans med den jag älskar. Lite tid på tu man hand....

God natt kära ni   


2010-04-06
12:41:34

Ny vecka- STOPP!
Nu är påsken 2010 över. Det finns inte mkt att sammanfatta, men helt klart har den som alla andra år varit mysig.

Tisdag idag och jag känner mig glad men samtidigt splittrad. Det har hänt så mkt, människor i min närhet mår dåligt, vädret är grått och trist men inte råga på allt så är snart lilltösen 1år. Vart har första året med lillflickan min tagit vägen, det går så fort. Skulle jag styra tiden så skulle den gå betydligt långsammare så man hinner med tösens utveckling! Ikväll skall jag även in och jobba.., hörde ni, jobba???!! Ok, bara extra, och det handlar bara om ett par timmar men ett tecken på att mammaledigheten snart är, poff, borta!!!
Jag erkänner, jag älskar att inte göra någonting, bara vara hemma med flickan min. Jag älskar att ta en promenad när jag bara känner för det, att gå och vila när jag känner för det (dock lite styrt efter Lovina), äta när jag vill, städa när jag vill, göra vad jag vill när jag vill helt enkelt!!!

Verkligheten börjar komma ikapp och det är obehagligt, jag trivs i detta nu men snart är "semestern" över och då börjar vi på nytt, från ruta ett!