Anna-Maria Gustafsson

2010-05-31
16:02:12

Intressant!

img_0126 (MMS)

Oj, vad är det du läser Lovina? Måste vara intressant! Märk väl, min dotter kan konsten att läsa upp och ner, det ni!!!


2010-05-31
15:51:52

Avfärd

img_0118 (MMS)

Nu är vi på väg, äntligen! Kursstart imorgon och djurpark för Micke och Lovina.. Men resan ner är lång och tro inte jag får ha min skvallertidning ifred. Det börjas i tid, mamma upp i dagen....


2010-05-27
23:41:18

Sen kväll med förlust

Hon gick inte vidare ikväll, tyvärr!
Sveriges bidrag var tydligen inte tillräckligt bra för en finalplats, men det gjorde det betydligt lättare för mig att besluta vad som sker lördag kväll. Kommer inte sitta framför tvn som planerat utan spendera den dyrbara tiden på att packa inför kursen samt utlandsresan.
Har som vanligt skrivit en l-å-n-g lista vad som skall med och icke, vore hemskt om man glömde något när det gäller att packa för lillgumman också!!

Nej, skall börja förbereda inför sängen, ögonlocken är fruktansvärt tunga just nu, sweet dreams mina vänner...

(har klippt håret kort idag, blir paff var gång jag tittar mig i spegeln, bara att vänja sig, I guess!)
2010-05-21
09:54:20

Sol, sol, härliga sol
God morgon, eller god dag, det väljer ni själva.
Sitter här och väntar på att mina ägg skall ha kokat färdigt så jag får avnjuta min härliga sena frukost.

Igår kväll hade jag en otroligt mysig tid tillsammans med min kära sambo. Han hade lagat en tre rätters middag, tänt ljus och var bara alltmänt snygg som han alltid är! Vi njöt av den tillsammans samtidigt som Lovina grävde i sig majs (hon är helt tokig i dessa små gula saker!). Vi la oss tillsammans med lovina vilket slutade med att jag som vanligt somnade tättintill lillgumman.

Idag blir det en lång och härligt promenad i den heta solen, trots att jag håller på dö av värmeutslag när jag måste bära "kroppsstrumpan" under ett par långbyxor pga operationen. Men det gör mig samtidigt bara medveten om att jag äntligen fått bort det som gjort mig trött, irriterad och allmänt osäker i mig själv!

Nu är äggen klara, dax för frukost. Ha en bra dag....

2010-05-17
20:16:28

Sommarvärme

img_0112 (MMS)

En helt vanlig solig dag i lilla Kalix. Är hon inte för söt min lilla ängel!


2010-05-17
08:49:03

Mjukisdag
Godmorgon mina vänner. Som vanligt är vädret på topp och solen skiner som mest på himlen även idag. Jag har som alla andra dagar klätt mig i mjukisar, det enda jag kan bära nu efter operationen.
Det finns fler än mig som älskar sina myspys kläder.


2010-05-16
13:28:03

Två veckor av lata dagar

Sol och åska om vart annat!
Jag har verkligen hunnit med mkt på sista tiden, jag har krattat, skrapat husfasaden, inhandlat plantor, planterat, städat, tränat, promenerat och kockat en massa men nu är det slut på alla aktiviteter, minst en till två veckor framöver. Är nu även nyopererad i båda benen så hoppas innerligt att detta sköna sommar väder med över +20 grader sjunker lite, visst, det hoppas såklart inte ni andra, men när man går med ett bandage/kroppstrumpa var enda dag så hoppas man faktist på lite regn!
Det känns i kroppen att man inte riktigt får sova ut ordentligt, vaknar en gång i timmen under nätterna pga svälda fötter m.m.. Första och förhoppningsvis sista gången jag behövde opereras!
Power nap är nästa aktivitet på schemat. 


2010-05-05
12:46:03

En helt vanlig dag

onsdag, onsdag och onsdag?! Vad ska denna dag bjuda på?

- Ett härligt zumbapass på morgonen
- Pappers arbete
- lunch (stekt ägg, vatten, och grönsaker)
- nu då?

Det som återstår,

- målning
- krattning
- promenad
- planering!

Ser redan fram emot att börja måla!
Har dessutom beslutat att ha på mig en stegräknare varje dag för att se att jag minst går 10000 steg/dag!
Kommer jag hålla det? Tveksamt!


2010-05-04
23:01:20

The flowers

img_0101 (MMS)

Rosorna jag fick av Micke.


2010-05-04
22:58:55

Födelsedagsveckan, stress och kalas
GRATTIS MIN ÄLSKADE LILLA FLICKA SOM BLIVIT ETT ÅR IDAG 4 MAJ!!!Vi har haft besök hela dagen och gumman älskade sin lilla tårta samt presenterna :)

Veckan sen i torsdags har nästan gett mig migrän!
Torsdag var det kalas hos lillgrabben Isac som blev 7år. Den dagen var även stor städning på herrgårdsvägen..
"Mamma är lik sin mamma", var låten jag nynnade hela torsdagen då jag putsade fönster, dammade, hängde allt på vädring m.m..

Fredag var min 23-års dag! Inget märkvärdigt tyckte jag men det var ändå mkt folk förbi för att gratta (kul må jag säga). Fick många fina presenter, men uppvaktningen på morgonen av Micke var pricken över i :)
Han kom med en stor bukett rosor, en muffins med ett ljus i, ett glas saft och sist men inte minst en underbar present i form av en kryssning, vi två, i sommar, hytt på 70kvadratmeter. Jag är lyckligt lottad att jag har en som Micke, en romantiker, en varmhjärtad person som vill alla väl, jag älskar dig!

Lördag var det jobb sedan på 40-års kalas, dock bara en sväng men där bjöds det på god mat och trevligt sällskap.

Söndag och återigen jobb men när man kom in genom dörren doftade det underbart, Micke hade lagat en utsökt middag, smördegsinbakad fläskfilé med hemgjord klyftpotatis, rotfrukter och såser. MMMmmmmm MMMMMmmmm MMMmmmm..

Måndag och Hans-Olavs födelsedag. Det var en lite lugnare dag, ingen huvudvärk, bara ovanligt trött av allt stress och jobb som man inte är van vid.. 

Tisdag och min älsklings födelsedag, Lovina blir ett år!! 

Imorgon onsdag fyller Angela 30år, blir att åka förbi där men sen är födelsedagsveckan över för detta år! Bara att göra sig redo för nästa års stressvecka och samla ny kraft.., Nu är det natti natti....