Anna-Maria Gustafsson

2011-06-28
23:07:14

Hur går det?
Jag är bara nyfiken.
Förra inlägget fick jag med mig några tappra människor som hakade på utmaningen. KUL!
Jag själv har klarat dessa (tre?!) dagar utan problem men med konstant sug efter de där små söta sakerna. Ingen feedback av Micke direkt då han gav mig en klubba som Lovina inte ville ha.., jag sa bara att den såg god ut, då utbrast han, smaka då, gör det då!! Tack för hjälpen älskling, men nej tack, jag vill inte ha en gammal klubba, ät den själv...

Igår vid finvädret packade jag ihop en snabb picnic med barnen.
bröstmjölken - check
mineralvatten - check
gurk och morotsstavarna - check
hemgjord grönsaksdip - check
bragokex + festis till Lovina - check
äppelklyftor - check
körsbär - check
nötterna - check
... men vart fan var godiset?!!!
Trodde först att jag skulle sakna chokladen eller plockgodiset, men det gjorde jag inte. Det var verkligen sjukt gott med lite nyttigare alternativ denna gång.

Nu återstår bara 97 dagar av pinan, jag kommer klara det!!


2011-06-26
07:54:29

100 dagar av pina?
Spännande.
Satt och tittade runt på internet då jag fick syn på en blogg där denna tjej skulle börja ett nytt projekt tillsammans med några andra som jag själv tar som en utmaning.

UTAN GODIS I 100 DAGAR!

De skulle börja idag när midsommarfirandet är över och bestämt inte skulle börja på en standard måndag då det tydligen var den sämsta dag att börja på då man ofta skjuter det till "nästa måndag" om man inte lyckas denna vecka.

Jag tycker denna utmaning är lite rolig eftersom jag har ett litet sockerberoende.., älskar godis och allt det onyttiga. Äter det så gott som varje dag, så är det, och det skulle jag absolut behöva få ett slut på så jag hakar på den trenden, den utmaningen, någon mer som är sugen att haka på???NEJ TACK, inget mera godis här inte!

2011-06-25
18:55:53

Midsommar 2011

Jag känner mig bakfull, hur det nu kan komma sig?
Igår hade vi en trevlig kväll hos Jocke och Maria. Det blev sent med mkt surr och skratt. Jag och Maria delade på en alkoholfri flaska vitt vin, mums så gott det faktiskt var. Trodde först inte det skulle vara gott men ack så fel jag hade och det bästa av allt, jag kan amma efteråt samt köra bil hem. Det kanske blir min nya grej även om ingen amning sker.

Sitter just nu och väntar på besök, har bakat en tårta då vi igår inte åt någon efterrätt då magen höll på sprängas av all god midsommarmat!
Har dessutom bestämt mig för att prova mig på ett zumba-pass imorgon (första passet sen förlossning). Ser fram emot det så sjukt mkt och det som gör mig extra glad är att min mamma ska med mig. Märk väl, har aldrig fått henne på ett träningspass förrut. Ok, dans då det var hon som lärde mig från början men ingen gruppträning trots att jag själv instruerat, nej hon har aldrig tagit sig dit men imorgon kommer hon, jippi!

Nu kommer de jag väntat på, ha en fortsatt trevlig kväll.
2011-06-22
16:32:03

Ny inredning?
Sitter en regnig dag som denna framför datorn då stortjejen är med mormor och lilldamen sover. Sitter och ska snart värma upp lite rester från gårdagens middag (skönt!).
Sitter här och vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva, hade så mkt i tankarna innan jag satte mig ner men nu när jag väl ska börja så försvann allt, vad är egentligen något någon ids läsa?

Så ska väl inte mer än berätta att ikväll kommer vi ha ett mysigt inredningsparty på Lilla då Malin Fredriksson är värd med "perfect home" som huvudgäster. Det blir vin för de som vill (inte jag) och lite lätt tilltugg. Ser framemot det och att träffa lite folk som jag inte gör allt för ofta. Sitter oftast hemma i skolådan och väntar på, já vad väntar jag på egentligen? ingenting kanske, men rastlös är jag och trött, så trött att inte ens ögonlocken orkar hållas uppe så fort jag sätter mig och tar det lugnt! Så ikväll kommer det bli trevligt med lite "annat" när det ändå är grått och trist ute så förvandlar vi Lilla till det ljusa och trevliga. Hoppas på en kanonkväll, det kan väl inte bli annat?!

2011-06-19
22:40:48

Skak, spark, hopp & en snurr..

img_0702 (MMS)

Dansade glatt till "Danny". Förhoppningsvis fortsätter dansintresset istället för lastbilarna och traktorerna som varit hennes största intresse den senaste tiden!


2011-06-19
22:38:44

Ny upplevelse!

img_0707 (MMS)

Min stora tjej på Rix FM turnén i Luleå!


2011-06-18
16:35:51

Träna det ena och andra.

Två veckor kvar till jag får börja träna. Jag har nedräkning varje dag och ser så mkt fram emot att få röra på mig igen. Visst, promenader utförs, men att få känna sig helt slut efter en timme, att ta en skön dusch efteråt och äta något gott! UNDERBART!

Igår fick jag träna på det gamla yrket inom restaurang/bar branchen. Det var riktigt riktigt roligt och kul att träffa lite folk. Barnen var uppe på ett rum med farmor och jag sprang upp då och då. Lilla Linn ville bara ammas en gång på hela kvällen, sov 6tim i sträck!!!? Det var absolut värt att jobba denna kväll, bandet som spelade var sjuk bra och jag sprang runt där och sjöng högt rakt ut låt efter låt! Plockade disk, pratade med folk och avslutade kvällen med goda rester från kvällens buffé, det kunde inte ha blivit en bättre kväll.
Dock känns ögonlocken tyngre än vanligt men som jag skrev nyss, det var helt klart värt det.


2011-06-16
20:19:16

Nu ska jag sova!

img_0650 (MMS)

God natt allesammans! Jag är jätte trött, NOT!! Känns som om det kommer bli en lång natt...


2011-06-08
23:03:47

Sol sol, underbara sol

Vädret får en att må bra och gör en glad. Solen omringad av en härligt blå bakgrund! Jag älskar sommaren, värmen och glädjen som sprids bland alla människor! Hade jag frågat Micke vad som är så underbart med sommaren hade han förmodligen svarat, lättklädda tjejer (med glimten i ögat), men sanningen är verkligen att alla blir så mkt gladare, ljuset gör en piggare och man orkar så mkt mer! Varför bor jag där jag bor egentligen kan man ju fråga sig, men finns inget som slår denna plats jag befinner mig i just i detta nuet! Kalix är inte alls så dåligt som jag kanske säger och tänker många gånger!

I måndags var vi på en familjetripp till RanuaZoo i Finland. Mkt trevligt och dessutom hade vi sällskap av Daniel, Malin, Hannes och Vidar. Allt var toppen förutom mygg och den finska maten! Helt ok att äta men jag tycker verkligen inte om maten i Finland och vet inte varför.

Idag lunch med Tomas och Lina sedan var det balen i Kalix då vi samlades tillsammans med 100-tals andra. Det är alltid lika mysigt.

Nu matning igen för att sedan inta sängen. God natt.


2011-06-08
20:00:00

Få till denna frilla om ni kan!

img_0671 (MMS)

Kolla in Tina Turner frillan!


2011-06-03
00:11:54

Lilla Lugna Linn

img_0643 (MMS)

Vad är det med bebisar och skötbord? Hon blir så lugn och sömnig, precis som Lovina blev vid samma ålder...


2011-06-02
23:35:04

Örat gillar!
Jag är helt såld!
Satt idag på youtube och lyssnade på det ena och andra då jag hittade denna tjej.....Alexa Goddard!
Hon har en underbar röst och sjunger covers bättre än någon annan jag lyssnat på! Vet inte om jag är efter men har aldrig hört henne förrut. Hon är iaf riktigt duktig!

Sedan finns det en annan betydligt kändare artist som jag bara måste nämna, Bruno Mars, älskar hans musik!Bra låtar med bra texter. Dessa två är riktigt bra och helt i min musiksmak! 

2011-06-02
12:55:15

Gå ut i helgen?


Ihelgen smyger de igång på Lilla, ska ni ut?

2011-06-01
19:17:50

Let's Zumba!!

img_0641 (MMS)

Zumba i Kalix. Jag är grymt sugen att hoppa in men får allt vänta någon vecka till!