Anna-Maria Gustafsson

2012-03-31
18:07:40

Lilla gumman...

img_2383 (MMS)

På promenad. Linn somnade och Lovina surrade, sen vart det knäpptyst.., hon somnade ståendes! Ja då är man trött!


2012-03-30
21:26:37

En vecka går fort
Det var inte igår!
En vecka med många inspirerande inslag har passerat.
Förra fredagen var det packning och godmiddag med vänner som stod på schemat.
Tidigt lördag morgon begav sig jag och Elin till Oulu för två dagar av zumba utb basis 1. Bland det bästa jag gjort med många timmars träning och Izabela Kin var/är jävligt grym! Hon vet vad hon gör och hon vet vad ordet rörelse betyder!
Om man vore hälften av vad hon är, ojoj! Oulo då? En ort/stad som luktar två saker, öl och cigg, fy fan så äckligt! Jag hatar cigaretter och att inte tala om öl! Nej tacka vet jag Kalix!
Söndagkväll däckade jag i sängen med ömmande fötter. Men det hann inte bli mer än måndag så var det dax igen, tre tim zumba i Torneå, nonstop! Så otroligt jäkla roligt, tror inte det går att beskriva med ord. Åter igen, Iza, du är otrolig! Zumba är helt klart min grej! Jag bara älskar det.
Tisdag hade jag min vilodag men onsdag stod jag och skakade rumpan igen, två tim på TC, helt ensam, bara för nöjes skull!
I onsdags fyllde även Henna 25år. Ett snabbt besök hos henne innan jag åter igen träffade Tatjana för zumba!
Ok, jag erkänner, zumban har tagit över mitt liv lite. Jag spelar cd-skivorna i bilen om och om igen bara för att lära mig musiken som sedan ska koreograferas. Micke vill spy åt musiken, han vet t.o.m när "sticken" kommer i låtarna och sjunger på påhittad spanska.
Igår torsdag tog vi en bowlingkväll hela familjen innan gubben skulle och jobba natt. Hur det gick nämner vi inte ens!
Nu fredag sitter jag uppe ensam då flickorna sover sen två timmar och Micke jobbar som vanligt varje fredag!
En Haparanda sväng hann vi med men inte mer än så.
Imorgon fyller Liam 1år och kalasdax :) Sen en långpromenad med gubben är allt som hittills planerats, men vad som händer mer får vi se!
Ha en bra kväll!

2012-03-22
15:11:39

Veckans mest händelserika dag?
Idag tog jag mig en härlig morgonpromenad på 44minuter exakt. Har fått en ny klocka av micke som visar via gps hur jag går, hur lång sträckan är, hur fort jag gått och hur många kalorier jag förbränt. Visst, värdelös fakta kanske men ändå roligt på något sätt.
Älskar morgonen då man bara får andas lite frisk luft, få ny energi och startar dagen med något som får kroppen att må bra! Bra musik pumpar i öronen och med raska steg ta sig fram bland kalix vägar i mina underbara icebugs så man varken bryr sig eller känner hur halt det faktiskt är ut!
Dock låter det här hur härligt som helst och japp det var det, men till skillnad från andra bloggar då allt låter som ett paradis och alla verkar leva på rosa moln så säger jag sanningen gällande denna morgon. Linn vaknade 05.00, drack en flaska välling och bajsade ner hela hennes pyjamas samt delar av sängen och sig själv. Tjoar och mår underbart efter bajskalaset då jag och Micke står och känner oss spyfärdiga åt stanken av det underbara tandbajs som tyvärr drabbar lilltjejen just nu!
Fortsatte morgonen med bilfärd till Luleå för fotografering av barnen. Gick bra till en början innan båda två valde att ge upp och ja, vad ska man säga? Lovina vägrade göra som Justin sa såvida han inte gav henne kex, Linn kissade på golvet och hade hopplöst svårt att sitta still (inte lätt för en 10månaders baby kanske).
Lovade Lovina hamburgare till lunch då det är hennes absoluta älsklingsrätt, men återigen var vi tvungen att hoppa det då Micke var tvungen att närvara på ett möte. Valde att hämta moster Sara och lunchdate på Lilla.
Jävligt gott som vanligt och mätta blev vi allihop.
Syster skulle därefter köras till jobbet och vi skulle frakta hennes lilla rumpa dit via våran bil. Måste ha varit i någon helt annan värld då jag satte in Linn i bilen för jag hade spänt fast henne i bilbarnstolen, men tydligen totalt glömt det andra bältet som håller fast stolen i bilen. Det fick jag såklart erfara då min syster ropar snabbt och hastigt, STANNA! och jag lägger mig över bromspedalen och stackars stackars Linn förflyttas från ena sätet till det andra men fortfarnade fastspänd och helt oskadd i sin stol. Förbannat, hur kan jag glömma något sånt viktigt, vad tänkte jag med egentligen, eller menar, jag kan inte ha tänkt alls!!!
Nå, nu undrar ni ju varför jag tvärnitade, jo en buss hade börjat sakta ner 30meter framför oss och min (åkrädda) syster tyckte jag nästa körde in i baken på bussen (inte ens nära som ni förstår), men av hennes hastiga rop var reaktionen tvärnit!
Nu sitter vi i köket allihop, jag, Lovina och Limpan och inväntar pappa Mickes samtal om hämtning, förhoppningvis inträffar inga fler negativa händelser denna dag!
hejdå!

2012-03-17
12:48:04

Lovina trivs på biblioteket.

img_9799 (MMS)

Lovina trivs på biblioteket.


2012-03-10
18:06:04

Home Sweet Home

img_3864 (MMS)

Det är så mysigt hos mamma!


2012-03-10
15:11:08

Härlig dag

img_5371 (MMS)

Eftermiddagen spenderas på spåret!


2012-03-10
11:47:54

Underbart

img_8326 (MMS)

Livet i södra Sverige var härligt men inget slår det här! Strålande sol, skotertur, familjemys och underbara Norrland!


2012-03-08
13:10:12

Goda soppan

Värt att nämna!
Igår tillagade jag laxsoppa a la Angelica Fransson och den var helt gudomligt god.

Jag och Micke körde ett tufft konditionspass på Nova innan lunch så tror soppan var extra extra god efter passet när vi var hungriga och galet sugna på gårdagens middag.

Nu ska här städas och sen om det finns plats så blir det ett bp pass på TC ikväll..


2012-03-06
13:52:08

Inte alltid så lätt

img_4809 (MMS)

Första skridskosvängen!   Mamma upp i dagen, förbannad när man inte kan något på en gång och ger upp! Tror några ggr's övning kan göra framtida succé!


2012-03-04
15:09:18

Åååhhh!

img_4059 (MMS)

Mysiga Sthlm! Isbana mitt i vår snöfria huvudstad!


2012-03-03
11:31:28

Nämen...

img_8081 (MMS)

Är vi i Sthlm så är vi, inte varje dag man ser en naken man på taket när man tittar ut från hotellfönstret!