Anna-Maria Gustafsson

2009-03-29
11:10:11

Sommar, redan?
Ute faller snön och vi har ställt om till sommartid. Går inte riktigt ihop för mig.
Igår var jag och Micke tillsammans med min familj på en härlig skotertur. Helt underbart väder och fräknarna har åter kommit på mina kinder. Micke körde lugnt med tanke på att jag är höggravid, eller kan man säga så ännu? Känns så iaf! På väg hem från utflykten fick vi skåda något som man inte får se varje dag, ett hus brann helt ner till grunden! Skrämmande att se, tur att det inte var någon i huset och att ingen kom till skada.
 
Igår var dessutom en speciell dag för Henna Laakkonen som blev 22år. Vi har varit vänner så länge jag kan minnas och håller fortfarande ihop. Hon är verkligen en riktig vän som jag inte skulle klara mig utan. Känns så skönt att ha någon jag kan prata om allt med och veta att det stannar mellan oss! Så ett stort grattis vännen och hoppas du mår bra idag efter nattens alla skålanden!

 

Så, idag är det söndag, en riktig lugn och skön dag. Började dagen med att koka kaffe åt hjärtat, väckte honom med en puss och allmänt mös i hans sällskap. Han har nu druckit ett x antal koppar kaffe och jag har ätit dagens frukost! Nu är frågan, vad ska vi hitta på idag?

2009-03-22
15:11:28

Söndagsmys
Vilken vecka! Var länge sedan jag såg solen skina så mkt och så länge! Den värmer verkligen. Idag blev det en fika på stan med micke och tommy i väntan på att emma (tommys sambo) skulle sluta jobba. Så skönt med söndagar, man gör inte mkt och man har inte ångest för det heller! Jsg och gubben var nyss och handlade, vi köpte en massa glass, så det är vad som väntar mig, att lägga mig på soffan och avnjuta en, hoppas jag, god hula-hula glass! mums...

2009-03-20
17:25:02

Helgen v.12

Hur blev det med min inplanerade Gällivare tripp, jo inställd! Jag har planerat länge att åka upp men för en dag kändes det meningslöst. Så jag blev hemma trots allt. Micke, min kära sambo blev också hemma från sin planerade fjällen resa. Så idag sitter vi båda här hemma, men inte är vi ledsna för det. Idag blir det plankstek hos min mor och Hasse samt bowling (alla kan bowla förutom jag då).Skall ändå bli trevligt fastän vi hade planer på vardera håll denna helg! Jag trivs bättre tillsammans med den jag älskar än att ha honom på avstånd.

Duschen väntar....


2009-03-13
11:18:49

Strutmössor
Idag betalade jag in den lilla fakturan till villervalla. Har beställt mössor till lillen. ÄLSKAR deras strutmössor. Själva kläderna är inte riktigt min stil, gillar inte kläder med massa mönster och tyger i opassande färger men mössorna är helt otroligt söta!Har varit på en rutinkoll idag, pyret växer så det knakar i magen, den har redan lagt sig som den skall (med huvudet neråt) så nu är det inte länge kvar innan den börjar trycka på och vill ut! Bara ett fåtal veckor kvar!

2009-03-12
08:56:30

Lauren Conrad
Jag ääälskar Lauren Conrads klädstil! Hoppas verkligen att jag kommer tillbaka till min ursprungliga vikt efter graviditeten! Mammakläderna är inget jag tycker om men tyvärr ett ont måste! Den dagen jag får på mig mina gamla jeans igen, den dagen blir det en låååång dag på stan och mkt shopping!
Här får ni en liten glimt av lauren conrad...

 

love love love

2009-03-11
10:08:37

Hemmafru Gustafsson

Vilken hemmafru jag börjar bli. Igår stod jag mer än halva dagen och strök gardiner, hängde upp dem och idag återstår dessvärre lite arbete med dem, men då har jag iaf ett projekt för i eftermiddag!
Satt tillsammans med Micke imorse och åt frukost då tankarna for iväg till lillen, 10 veckor kvar, det är allt! Herregud, vi har ju skit mkt kvar att göra innan dess! Om 10 veckor förvandlas mitt och Mickes "göra vad vi vill liv" till en mer strikt vardag, en stor omställning för båda två, samtidigt som jag längtar så är jag lite skraj för framtiden! Vi har mkt positivt att se fram emot men nu kommer både jag och Micke i andra hand, lillen är den som "styr" våra liv, låter kanske hemskt men det är snarare tvärtom, tror jag iaf. Vi kommer få ett barn som vi älskar mer än någonting annat, vi kommer vilja spendera varje minut tillsammans med detta lilla mirakel! Jag längtar men jag är skraj, det erkänner jag!
Detta är min framtid......och något jag sett fram emot väldigt länge!
 


2009-03-10
11:10:58

Lillen
Lillen i min mage gör oss lite oroliga ibland! Kändes ändå skönt att igår kväll få det bekräftat, det är ingen fara med lillen, den växer som den ska och mår mer än bra! Visste redan att det inte skulle vara någon fara men bättre att kolla upp ovanliga saker än att gå ovetande och orolig!

Idag jobbar man på som vanligt, imorgon likaså men på eftermiddagarna blir det att färdigställa barnrummet. Hallen som vi också skall fixa måste vi ändå vänta med tills det blir lite varmare utomhus!

Bara 10 veckor till beräknad födsel, herregud vad tiden går fort! Snart får den se dagsljuset med egna ögon!
Att jag längtar!

2009-03-09
18:31:00

Att bygga om
Måndag och strax middagsdax. Hjärtat står i köket med stekspaden i ena handen och (hans bästa vän) mobilen i den andra. Skönt att faktiskt bara sitta här och vänta på att middan skall bli färdig!

Under dagen som varit har vi tillsammans pratat om vad vi skall bygga om för något, när vi skall göra det och hur det skall se ut! Allt händer inte såklart på en gång, vi får ta en sak i taget men vart vi skall börja är vi helt eniga om. Hallen och barnkammaren är det som står som prio ett sen kommer resterande. Ojoj, nu gäller det bara att få lite inspiration till alla ombyggnationer. Vet ni om någon bra sida på internet med massor av inspiration gällande hus och hem så lämna gärna en notis här!

2009-03-06
11:19:58

Levi, Finland

Jaha, vad har hänt med mig, varför skriver jag aldrig?! Jo såhär ligger det till, vi har varit på en liten semester. Jag, Micke samt hans jobb/ungdomarna har varit till skidorten Levi i Finland. Vilket otroligt ställe! Nästan allt var byggt precis som i Alperna. Ungdomarna samt delar av personalen är fortfarande kvar där, de kommer hem först i helgen. Vi var hemma redan på onsdag, tyvärr var jag tvungen att jobba men sånt är livet!
Levi i säg var jätte, jätte fint! Fick aldrig prova på backarna pga den stora magen och alla dessa värkar men när man fick höra de andra förstod man att det var något utöver det vanliga! Finns över 40 backar att välja mellan, liftar nästan överallt. Själv gick jag på spa en dag för avkoppling och det var väl behövligt. Vi kommer återvända, det är ett som är säkert! Är runt 30mil dit, endast kanske 3-31/2 timmars bilväg (hastighetsbegränsat inom Finland)! Dock var det otroligt dyrt att leva där men man måste unna sig ibland. Vilka hade stuga där då?!, Jo, presidenten från Finland, många rallyförare m.fl. Timmerstugor överallt! Om ni skall åka på skidsemester men kanske inte har råd att åka ända till Alperna, eller kanske bara vill bort över en helg, då rekomenderar jag varm LEVI.