Anna-Maria Gustafsson

2011-11-30
14:13:14

Burkar för latmaskar
Nu har jag förstått varifrån jag fick min energi till zumbaklassen här om dagen!
Celsius drycken jag svepte innan passet.
Kände hur jag började skaka innan klassen och denna dryck har satt sina spår!
Jag är inte någon som dricker kaffe normalt sett, jag har aldrig i mitt liv druckit en enda kopp. När jag visade Emma N i receptionen på TC sa hon att denna burk energidryck motsvarar fyra..., FYRA! koppar kaffe! Och det svepte jag inom loppet av en kvart!
Nå vad gav den för biverkningar?
Mega energi på passet och en sömnlös natt. Jag hade klassen först 20.00 och tänkte aldrig på att det faktiskt finns människor som inte dricker kaffe innan läggdax, jag skulle förmodligen vara en av dem!
När klockan närmade sig 04.00 på morgonen fick jag panik och tänkte konstant, sov för in i h-vete! Jag såg klockan gå, minut för minut, kl 06.00 var sista gången jag såg på klockan innan mina ögon slog igen "fabriken". Kl. 06.10 vaknade Linn! FAAAAN!! Tog Linn till Micke, nästan gråtandes och orkade helt enkelt inge mer, för nu var jag faktiskt äntligen trött!
Gick tillbaka till sängen och sov knappt två timmar innan det var dax att ta barnen då Micke skulle iväg. Igår var en kämpig dag och jag somnade rätt tidigt igår kväll så idag har jag ny härlig energi men utan någon hemsk dryck, nej gudars! Drycken är säkert bra för vissa och god var den, men jag vågar mig inte på den igen. Vill inte ha fler sömnlösa nätter!

2011-11-29
00:34:39

Nattsuddar
Vad gör jag vaken?
Hade idag ett kanonroligt zumba pass med salen full av härliga individer. Kände ärligt innan passat att soffan lockade mer men som vanligt vände det så fort man satte igång. Känner av i halsen att jag tjoat lite väl mkt då jag hostar konstant men det var det helt klart värt!
Igår åt vi årets första julbord (for oss) på Lilla Grand Hotell, det var utan att överdriva sjukt sjukt gott! Det är inget jag säger bara för att gubben är delägare där utan för att det faktiskt var det!
Har även hunnit se filmen "Bridesmaids", så sjukt besviken, hade hört så gott om denna film och den var helt ärligt inte bra!
Nu ska jag krypa ner i sängen, ensammen, då Micke snarkar för fullt i soffan och jag antar att han även kommer vakna där imorgon.
En liten rolig sak som Lovina kläckte ur sig igår vid julbordet...
*prosit*, en förvånande blick mot oss andra och sa, -"där kom den"!
God Natt

2011-11-24
11:27:10

Trötter

img_5961 (MMS)

Stackars liten! Det syns inte men hon håller t.o.m sin sked i handen, snacka om att somna mitt i maten.. Lilla vän...


2011-11-22
12:09:44

Vintern 2011?

img_1898 (MMS)

Man blir ju deprimerad! Vad är det med just snö och Kalix. Den hoppar över denna ort av någon anledning! Till helgen är det skyltsöndag och det är nu +4 ute och inte en snöflinga så lång ögat når! Jag är så less, trodde aldrig jag någonsin skulle behöva be om snö!


2011-11-21
21:22:38

Min lilla/stora tjej

img_9540 (MMS)

Liten blev stor stämmer bra! Ser henne fortfarande som min lilla sötnos men hon blir så förbannad när vi kallar henne det! Tss, bara att vänja sig antar jag.


2011-11-20
08:20:10

Mitt kära dansgäng

img_5603 (MMS)

Det gjorde ni bra! Rätt mkt folk faktiskt!


2011-11-20
08:18:40

Far och dotter

img_5473 (MMS)

På dansuppvisning i gallerian, pappan i huset såg ju t.o.m intresserad ut!


2011-11-15
22:32:29

Lite av varje
Ojoj, det var verkligen länge sedan jag uppdaterade med några rader, finns en anledning till det, faktiskt! Micke har införskaffat sig en iPad vilket betyder att jag såklart använder den och tycker det är så sjukt jobbigt att skriva med den. Surfa däremot går jäkligt bra.
Det har hänt en del sedan skåneresan. Förutom det jag uppdaterat via mobilen så,
Har vi börjat planera in en ny resa, synd bara att allt ska vara så dyrt just nu men kanske hittar något bra till ett rimligt pris.
Micke kom hem med en superfin bukett av stora röda rosor idag, bara för att, jag började gråta, av glädje såklart. Linn säger nästan mamma, tycker jag hör det ibland men alla säger att jag inbillar mig. Hon sitter själv dessutom, utan stöd alltså!
Idag drog Lovina en superroligt men hemsk kommentar. Micke satt vid matbordet och Lovina var allmänt irriterad, framförallt på honom (ingen aning om varför) då Micke frågade henne, -"Är du arg på pappa?" svar, -"nej, du är ful!" haha, så sjukt roligt när det kommer från en två-åring som inte ens vet vad ordet betyder men lika hemskt också, vart lär hon sig sådant, har aldrig hört henne säga något liknande förut, dagis kanske?
Har hunnit se filmen "something borrowed" Sjukt bra och jag såg den t.o.m två ggr efter varann! En av skådespelarna var ju dessutom mkt lik en blandning av Eric Saade men mkt manligare och Tom Cruise! Mums!



Jag har slutat amma, mina bröst exploderar snart, jag har så jävla ont rent ut sagt men det är bara att bita ihop, det blir bättre!
Varit på bodypump i veckan, Elina körde, riktigt duktig och satan vad jag har träningsvärk, trodde nästan inte jag skulle kunna köra min zumba-klass idag men det gick bara bra.

Nu har ni fått lite ointressant fakta vad som hänt i mitt liv, mitt händelserika liv ;) haha, men vissa saker håller jag för mig själv och en sak berättar jag sen, det är en hemlis som är mkt positiv, mkt rolig och något iaf jag ser fram emot, och nej, jag är inte gravid! God natt

2011-11-10
16:53:04

Fy!

img_4770 (MMS)

Renaste bilen i stan?? Ni ser rätt, det är inte skugga det är smuts! Vi var en sväng till Luleå och tror ärligt talat inte bilen varit så här smutsig...., någonsin!!


2011-11-09
19:47:56

Man blir glad av solsken

img_7720 (MMS)

Hoppas vädret håller i sig till imorgon, så underbart på promenixen idag! Dock ser det dystert ut just nu!


2011-11-09
19:44:54

Pappas flicka

img_5358 (MMS)

Pappa Mickes gåva till lilltjejen våran. På hennes 6-månaders dag  (idag) tatuerade han in hennes namn! Mkt gulligt!


2011-11-09
09:17:58

Min dag

img_0694 (MMS)

Idag är jag 6 månader och det ska såklart firas!


2011-11-05
07:23:24

God morgon

Tidig morgon med ett hus fullt av folk och en snarkandes Micke på soffan (där han sov denna natt då han blev "utsparkad" från sovrummet då en annan grabb övertagit hans plats).
Igår åt vi middag på Lilla tillsammans med Tommy och Emma, lika trevligt som vanligt, dock två tjejer med myror i baken men barn är ju barn.
Mätta blev vi och gott var det vilket var huvudsaken.
Efter middagen kom syster med sina barn hit då hon skulle på partaj. Isac och Emma sov över här och lekte hela kvällen innan de slocknade rätt sent. Mickes bror Nicklas och Anna samt Alvar kom också igår. De har beslagtagit källarrummet så huset är minst sagt fullt. Me like :)

Igår blev även min stora tös 2år och 6månader. Tiden går så fort så man hinner knappt med. Nu en dusch sen en promenad in till stan för frukost på Lilla.
Bra lördag....


2011-11-05
00:36:41

Bättre sent än aldrig

En liten sammanfattning av Skåneland. Vi satt i en bil över 100mil, Lovina gnällde konstant att hon fick ont i benen av att åka bil (men inne på leksaksaffärerna och i "Busfabriken" försvann "benontet" direkt! Jag shoppade inte så mkt som jag hoppats på då det inte fanns så mkt?! men vi har iaf fått besöka många fina platser och många sevärdheter! Vi besökte Danmark (Köpenhamn), Landskrona, Helsingborg, Göteborg m.fl. Vi hann även med ett besök hos Malin i Halmstad, mkt trevligt men dock en väldigt kort visit då barnen behövde middag och en bra bit att köra "hem".
Vi bodde hos Camilla och Anders. Huset var som jag förstod innan vi ens åkte dit jätte fint. Det var lika trevligt som vanligt att få hälsa på och övernatta.
Vi hade dock besök av en groda mitt i natten när jag ammade Linn.
Jag satt i lugnan ro och halv sov sittandes med Linn i famnen då jag såg den äckliga lilla slajmiga saken hoppa på golvet! Jag tjoade till och ropade, -"Micke, det är en groda här inne", han var såklart helt borta och sa i sömnen, -"Den tillhör mig", jag fattade ingenting vid det klockslaget och sa bara -"va??", sen vaknade han till, tog min skallertidning och föste den genom hallen och ut genom dörren en bit bort. Efter den natten var det check under täcket varje kväll innan läggdax, huuuu, hatar sådana äckliga varelser!
Vi fick återigen äta fantastisk god mat och recepten är uppskrivna. Camilla och Anders är riktiga mästerkockar och alltid lika roligt att få lite nya idéer inför sin egna matlagning som är för tillfället rätt fantasilös!
Flygresorna då? Jo, det gick kanon! Jag var inte alls så rädd som jag trodde att jag skulle vara! Kanske låter egoistiskt att säga så här men det var lättare att ha med flickorna än utan dem, men skulle vi störta skulle jag ju självklart vela att de hellre var hemma och överlevde!
Lovina som är en mkt berest liten dam satte på bältet själv innan vi ens hann be henne göra det, hon satt och kollade på molnen, surrade så vi fick skavsår i öronen och var väldigt duktig.
Linns första resa med flyg gick hur bra som helst. Hon satt och skrattade åt Lovina, sov titt som tätt och åt vid start och landning vid alla flygningar. Måste själv få skryta att vi har två fantastiskt duktiga damer!
Hur trevligt det än har varit och hur bra barnen skött sig även om Lovina ibland fick oss att "se rött" så måste jag ändå säga att det var en skön "semester" trots att Micke inte riktigt kunde släppa jobbet helt!
Borta bra men hemma bäst!
När vi klev in genom dörren insåg man direkt hur mkt man uppskattar sitt hem, sin lugna ort utan stress och sin vardag med rutiner.
Det är skönt att komma bort men minst lika skönt att komma hem!

Nu ska vi sova inte invänta pappan i familjen då han som vanligt jobbar.

Sweet dreams.

(Malin, ha det så bra i USA så hörs vi sen och jag erkänner, jag är sjukt avis!)